Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

Rólunk

Rólunk

Schönherz Iskolaszövetkezet

A Schönherz Iskolaszövetkezetet 1995-ben alakult. Szakmai, kiemelten informatikai, support, fejlesztő, tesztelő, műszaki, gazdasági (pénzügy, számvitel, marketing, sales) és adminisztratív diákmunkák közvetítésére specializálódtunk, de ajánlataink között hagyományos, szaktudást nem igénylő vagy éppen alkalmi (pl. hostess, nyári munkánk stb.), illetve projekt jellegű és otthonról végezhető diákmunkák is megtalálhatók. Küldetésünk, hogy hidat építsünk a jövő szakemberei és a munkaadó cégek között. Szerepünk kétirányú: az egyetemistákat szakmai tapasztalatokhoz és bevételi forráshoz juttatni, partnereinknek pedig humán erőforrást és utánpótlást biztosítani. Budapesti telephelyünk mellett Debrecenben és Miskolcon nyitottunk kirendeltségeket, de online ügyviteli rendszerünknek köszönhetően most már az ország egész területén ki tudjuk szolgálni az igényeket. Büszkék vagyunk arra, hogy a rajtunk keresztül dolgozó diákok átlagosan 73%-a kap főállású ajánlatot diplomaszerzés után attól a cégtől, amelynél eredetileg diákmunkát vállalt.

Miért dolgozz velünk?

Mert olyan – a tanulmányok mellett végezhető – munkákat biztosítunk, amelyek mind a szakmai, mind az anyagi jövőd, és így karriered és életminőséged javára szolgálnak. Tapasztalatok szerint az elméleti tudást jobb minél hamarabb a gyakorlatba ültetni, ez később is segít majd az elhelyezkedésben, hiszen nem üres önéletrajzzal indulsz neki a nagybetűs Életnek. Mindeközben fontosnak tartjuk, hogy megfelelő munkakörülmények között, méltó bérezésért dolgozhass, olyan helyen, ahol felnőttként tekintenek rád, és abban is segítünk, hogy munkarended az óráidhoz tudd igazítani. Ráadásul a fizetéseket mindig pontosan és időben utaljuk (akkor is, ha a partner esetleg nem rendezte még felénk számláját).

Csekkold aktuális ajánlatainkat és jelentkezz egyszerűen az általad választott munkára, vagy jelezd, ha érdeklődnél, kérdeznél!

Nekünk írták
 • „Közel 4 év után 2020. 06.15-től teljes állású munkára váltottam. Köszönöm nektek a sok éves tökéletes munkaközvetítést, a pontos, kielégítő fizetést, a legjobb szövetkezet vagyok!” Marci
 • „Köszönöm szépen, hogy lehetőséget nyújtottatok, hogy itt dolgozhassak. Nagyon sokat fog ez a tapasztalat jelenteni a jövőbeli pályafutásomban.” Anett
 • „Szeretném megköszönni a több mint egy éves munkátokat, bátran ajánlom ismerőseimnek a Schönherzet.” Zoltán
 • „Ez volt az utolsó hónapom a cégnél, Németországba költözöm. Köszönöm szépen az egész szövetkezet munkáját és segítőkészségét.” Dániel

Történetünk

A Schönherz Iskolaszövetkezet 1995-ben alakult a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai karának Schönherz Zoltán Kollégiumában. Eredetileg a BME diákjait alkalmaztuk, de megrendelőink számának és igényeinek növekedésével párhuzamosan szélesítettük tagsági keretünket, és ma már bármelyik egyetem hallgatói számára kínálunk különböző diákmunkákat, hiszen álláslehetőségeinkkel az ország teljes területét lefedjük. Online ügyviteli rendszerünknek köszönhetően pedig akár a kanapéról is beléphetsz hozzánk!

Az elmúlt évben, 646 partnerünk 1211 projektjén összesen 4430 diákunk dolgozott.

Amit kínálunk

Szeretnéd pénzre váltani tudásodat, de még nem tudod, hogy milyen lehetőségeid vannak? Ha elindulnál a karrierhez vezető – talán nem is annyira rögös – úton, akkor a legjobb helyen jársz!

A munkakeresést szívesen segítjük szakmai tudásfelméréssel, soft skilljeid felderítésével, de önéletrajzod és motivációs leveled is átnézzük, ha szeretnéd. Próbainterjúzhatunk akár angol nyelven is, ha pedig szakmai kérdésed lenne, legfrissebb piaci tudásunk szerint megválaszoljuk. Mindezt kérheted ingyenesen és elköteleződésmentesen!

Amit garantálunk számodra, ha velünk dolgozol:
 • szakmai tapasztalatot szerezhetsz
 • egyetemi tanulmányaidat kiegészítheted gyakorlati tudással
 • szakmai gyakorlatként is végezheted a munkád
 • a tudásodhoz méltó fizetést biztosítunk
 • időben és pontosan megkapod a fizetésed
 • rugalmas időbeosztásban dolgozhatsz
 • megfelelő munkakörülmények között tevékenykedhetsz


Lássunk egy példát, milyen fizetéseket zsebelhetsz be!
Kezdő fejlesztő (egyéni projektekkel, egyetemi tapasztalattal)
1500-1800 Ft/óra
Junior fejlesztő (fél éves munkatapasztalattal)
1800-2500 Ft/óra

Sajtó

Nagy örömünkre szolgál és megtiszteltetés, hogy hosszú évek óta folyamatosan helyet kapunk a legkülönbözőbb sajtóorgánumokban, legyen szó diákmunkával, diákmunkavállalással, vagy iskolaszövetkezeti működéssel kapcsolatos szakértői megszólalásról, vagy éppen általunk indított egyedi, kreatív kezdeményezésekről.

Íme néhány példa az utóbbi időből:

HRportal – A Schönherzen keresztül 3 hónapig ingyenesen foglalkoztathatók IT-s juniorok

Digitalhungary – Újabb lehetőség nyílt IT munkaerő-utánpótlásra

Technokrata – Három hónapig ingyenesen foglalkoztathatók IT-s diákok

Profitline – Három hónapig ingyenesen foglalkoztathatók IT-s diákok

Computerworld online – Három hónapig ingyenesen foglalkoztathatók IT-s diákok

Metropol online – Elképesztő, mit tud a legújabb Tinder, a Winder

PCguru – Winder - Íme a magyar fejlesztésű app, ami olyan, mint a Tinder, csak épp munkát kereső diákoknak

Marketing és Média online – Már úton a megoldás az informatikushiányra

Technokrata – Január 31-ig jelentkezhetnek az informatikushiánnyal küzdő cégek

HRportál – Január 31-ig jelentkezhetnek az informatikushiánnyal küzdő cégek

Gazdasagportál – Január 31-ig jelentkezhetnek az informatikushiánnyal küzdő cégek

ITcafe – Cégeket vár a BME az informatikushallgatók gyakornoki programjára

Portfolio – Kapkodnak az informatikusokért, már csak pár napig lehet értük sorba állni a BME-nél

Piac és Profit Online – Így szerezhet a cége informatikust

Computerworld – Január végéig jelentkezhetnek az informatikushiánnyal küzdő cégek

Profitline – Január 31-ig jelentkezhetnek az informatikushiánnyal küzdő cégek

ITBusiness – Új, swipe-alapú munkakereső app segíti a diákokat

Computerworld – 100%-ban magyar fejlesztésű, swipe alapú applikáció került piacra

Magyar Nemzet Online – Óránként 3000 forintot is kereshetnek a diákmunkások

Pénzcentrum – Több tízezer forintod bánhatja: nem mindegy, hogy alkalmaznak

Észak-Magyarország – Az informatikusok iránt mindig nagy a kereslet

Világgazdaság – Nem csak a munkaerő hiánya, a tudása is problémát okoz

HVG.hu – 2300 forintos órabért is kaphat egy informatikus diák

Player.hu – Michelle Wild szobalányként mondja, hogy nagyon rossz kisfiú voltál

Life.hu – Michelle Wild újra kamerák elé állt

Kreatív.hu – Imázsvideó a Schönherz Iskolaszövetkezettől

Tv2 – Tények – Nincs pénzük elköltözni

A menedzsment

Azért vagyok, hogy...

Baross Levente, a Schönherz Iskolaszövetkezet elnöke

Diákként kezdtem a Schönherz Iskolaszövetkezetnél még 2003-ban, aztán a cég belső embere lettem, és projektvezetőként folytattam tevékenységemet. Ezt követően projektmenedzseri pozícióba léptem, majd 2014 nyarától abban a szerencsés és igencsak tevékeny helyzetbe kerültem, hogy megválasztottak az Iskolaszövetkezet elnökének. A pozícióval persze nemcsak a hangzatos titulus jár: felelek a minőségbiztosítás minden egyes szegmenséért, üzemeltetés területen gyakorlati feladatokat végzek, koordinálom a gazdasági terület egy részét, valamint kapcsolatot tartok a kiemelt partnerekkel.
...minden szakmai háttér meglegyen a megfelelő diákmunkához, és hogy diákként is felnőttnek kezeljenek!

Soós István, elnöki tanácsadó

Még BME-s koromban, 2001-ben kerültem a céghez, mint sales és stratégiai tanácsadó. Ma javarészt stratégiai feladatokért és új szolgáltatások bevezetéséért felelek, emellett a toborzással kapcsolatos teendők tartoznak hozzám. Jó érzés egy olyan vállalat élén állni, ahol lelkes fiatalokkal teli csapatokkal dolgozhat az ember!
...hosszú távon és jó helyen dolgozhass, ahonnan – ha akarod – már csak egy lépés a főállás!

Lovas István, értékesítési vezető

A Schönherz Kollégiumi idők repítettek a céghez, 2004-ben. Ekkor indítottuk el debreceni kirendeltségünket, amelynek a vezetője lettem. 2011-től a miskolci, 2013-tól pedig a pécsi irodákkal bővültünk. 2017-ben kaptam meg az értékesítési vezetői pozíciót, innentől tartozik feladataim közé az országos értékesítési csapat munkájának koordinálása és támogatása.
...a szakmában elismert cégeknél, korrekt fizetésért tudj dolgozni!

Hovány Tamás, ügyfélkapcsolati és HR vezető

12 éve dolgozom a cégnél. Anno projektvezetőként kezdtem, ennek köszönhetően ma már hamar ráérzek arra, hogy kinek, mikor, mire van szüksége, legyen szó diákról, partnerről vagy munkatársról. 2014 óta irányítom az ügyfélkapcsolatokkal foglalkozó csapat munkáját, ahol az a feladatunk, hogy adott partnert összekössük a megfelelő tudású diákkal. Kollégáimmal azon vagyunk, hogy partnereink igényeit a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki, és elégedettségük hasonlóképpen töretlen legyen, mint a velünk dolgozó diákoké. 2018 novemberében hozzám kerültek a HR és az Ügyfélszolgálat területei is. Az itt dolgozó csapatok irányítása révén még nagyobb lehetőségem nyílt a diákok elvárásainak és az aktuális üzleti igényeknek összehangolására.
...suli mellett is szuper munkakörülmények között, hozzád illő munkakörben dolgozhass, a kérdéseidre választ kapj, egyszóval elégedett legyél!

Referenciacégek

Abesse
Abesse Informatikai Tanácsadó Zrt.:
„Megbízhatóság, hozzáértés, rugalmasság. Ezt várják el tőlünk az ügyfeleink, ezt várjuk el mi is a beszállítóinktól, és ezt meg is kapjuk tőletek, a Schistől. Ezt köszönöm, és a továbbiakban is számítunk rátok, ha ambiciózus, fiatal szakemberekre lesz szükségünk a projektjeinkbe tartósan, vagy átmeneti jelleggel.”
Albemarle
Albemarle Hungary Kft.:
„A Schönherz Iskolaszövetkezet szakembereivel könnyű a hatékony együttműködés, a kiválasztási folyamat során gyorsan alkalmazkodnak igényeinkhez, és ehhez a munkaerőpiaci trendekhez megfelelő eszközöket is biztosítják.”
ASTRON
ASTRON Informatikai Kft.:
„Már több éve dolgozunk együtt a Schönherz Informatikai Stúdióval. Pontosan értik a felmerülő igényeinket, a kapcsolattartás mindig hibátlan volt. Utoljára junior rendszergazdánkat találtuk meg a segítségükkel, és remélem, újabb pozícióinkra is sikeresen közvetítik a pályakezdő IT szakembereket.”
CPL
CPL Jobs Hungary:
„Gyors, segítőkész, precíz és kedves csapat.”
Danubius
Danubius Expert Kft.:
„Sokkal többet nyújtanak, mint az átlagos iskolaszövetkezetek - igazi partnerként működnek. Felmérték és megértik az igényeinket, segítenek a jelöltek előszűrésében, így mi már csak a legesélyesebb hallgatókra koncentrálhatunk. Külön öröm, hogy újabban a diákok képzésébe is bekapcsolódtak, így gyorsabban bevethetők éles projekteken.”
Graphisoft
Graphisoft SE:
„A Schönherz Iskolaszövetkezet szakemberei kiváló munkát végeznek a jelentkezők szakmai előszűrése során, így nagyban megkönnyítik munkatársainknak a megfelelő diákkollégák kiválasztását.”
Grepton
Grepton Informatikai Zrt.:
„Több éve dolgozunk a Schönherz Iskolaszövetkezettel, számos diákot közvetítettek hozzánk, akik közül jó néhányan az egyetem befejezése után munkatársként helyezkedtek el nálunk. Ismerik a munkaerőpiaci trendeket, azonnal reagálnak a változásokra, és megtalálják a felkészült, tehetséges fiatalokat (szakmai tesztjük külön segítség számunkra). Gyors, pontos és megbízható csapat, akiket azzal sem tudunk kizökkenteni, ha „már tegnapra” kell az új munkaerő.”
IP System
IP Systems Zrt.:
„Rugalmasság, elszántság, csapatmunka. Ezt szeretjük a Schönherz-ben.”
Lightware
LIGHTWARE Vetítéstechnikai Kft.:
„Szeretünk a Schönherz Iskolaszövetkezettel dolgozni, mert segítőkészek, rugalmasak, gyorsan teljesítik a kéréseinket és mindig pontosak az elszámolásban.”
Logmein
LogMeIn Szoftverkészítő és Szaktanácsadó Kft.:
„Azért szeretünk a Schönherz Iskolaszövetkezettel dolgozni, mert gyorsan és rugalmasan alkalmazkodnak az ügyféligényekhez.”
MKSZ
Magyar Kézilabda Szövetség: Köszönőlevél
„Külön szeretnénk megköszönni valamennyi munkatársnak, diáknak a kitartó, valamint lelkes munkáját a világbajnokság alatt, amelynek révén Debrecen mellett az egész ország magáénak érezheti a sikert.”
Telekom
Magyar Telekom Nyrt.:
„Az Iskolaszövetkezettől mindig határidőre megkapjuk a szükséges erőforrást, még a legextrémebb egyedi kéréseinket is a leghatékonyabban szolgálja ki. A kapcsolattartás kellően személyes és hatékony, a kapcsolattartó mindig elérhető, a visszajelzések és az ügyintézés gyors. Az Iskolaszövetkezettel való együttműködésünk nagyban hozzásegíti az osztályomat a céljaink eléréséhez.”
Novell
Novell PSH Kft.:
„A Novell PSH számos nagyvállalati ügyfélnél biztosít IT tanácsadási, projekt implementációs és üzemeltetés támogatási szolgáltatást. Tevékenységünk kapcsán számos alkalommal, sok feladat esetében hatékonyan vesszük igénybe informatikai hallgatók segítségét. Pillanatnyilag is több diáknak kínálunk munkalehetőséget, amely a Novell PSH és diákok számára is egyaránt számos lehetőséget rejt. A Schönherz Iskolaszövetkezettel többéves kiváló partneri kapcsolat alakult ki, mely nagyban segíti a megfelelő szakértők kiválasztását, valamint egyszerűsíti, gördülékennyé teszi az adminisztrációt.”
Vigadó
Pesti Vigadó Nonprofit Kft.:
„A Schönherz Iskolaszövetkezet megbízható partner mind a nyújtott szolgáltatás, mind az együttműködés minőségének terén.”
Prodacont
Prodacont plusz Kft.:
„A Schönherz Informatikai Stúdió által biztosított képzett diákok révén javult a versenyképességünk, rugalmasabban tudtunk reagálni a kereslet ingadozásához. Igényeinkre gyorsan és kiváló minőségben reagáltak, a több éves sikeres együttműködés eredményeként immár stratégiai partneri viszony alakult ki közöttünk.”
RDI
RDI Hungary:
„Cégünk büszke arra, hogy nagy figyelmet fordít a fiatal pályakezdők támogatására. A nálunk gyakornoki munkát végző diákok mind a budapesti, mind a debreceni irodánkban jól teljesítenek és sokszor még hallgatói jogviszonyuk lejárta előtt főállású munkát tudunk nekik biztosítani. Ehhez arra van szükség, hogy a Schönherz Iskolaszövetkezet jól ismerjen bennünket, a cégünk hangulatát, így olyan diákokat tudnak hozzánk küldeni, akik zökkenőmentesen, gyorsan beilleszkednek a csapatunkba. Új pozíció esetén felmérjük, hogy kit is keresünk, és mindig lelkes, tanulni vágyó, szakma iránt elkötelezett szuper diákok jutnak el hozzánk. Minden felmerülő kérdés esetén alaposan körbejárjuk a témát, adminisztrációs tennivalókkal kapcsolatban mindig gyors és hatékony segítséget kapunk, a jó hangulatú személyes találkozók pedig csak megerősítik, hogy a diákok jó helyről jó helyre érkeznek.”
Szallas.hu Kft.
Szallas.hu Kft.:
„Megbízhatóság, profizmus, rugalmasság, gyors reagálás. Ez jellemzi a Schönherz-et!”
Thyssenkrupp
Thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.:
„A thyssenkrupp elektronikai és szoftverfejlesztési kompetencia központja Budapesten 1999 óta foglalkozik személyautók elektromos kormányrendszerének fejlesztésével. Az elmúlt időszak alatt a SCHIS ügyfélközpontúsága megmutatkozott a rugalmas, gyors, pontos és megbízható ügyfélkiszolgálásban, amellyel folyamatosan hozzájárulnak, hogy a mérnökhallgatók már az egyetemi évek alatt megismerkedhessenek nálunk a jövő autóipari megoldásaival.”
Tigra
Tigra Computer- és Irodatechnika Kft.:
„2011 óta dolgozunk együtt a Schönherz Iskolaszövetkezettel, abszolút elégedettek vagyunk az együttműködéssel, kooperatív és rendkívül rugalmas partner. Nagyon jól végzi a csapat az előszűrést, az évek során a legtöbb potens diákjelentkezőt ők közvetítették hozzánk. Munkájukra a jövőben is kiemelten is számítunk.”
Webtown
Webtown-Informatikai Kft.:
„Nagyon régóta dolgozunk együtt a SCHIS-el. Kollégáink nagy részét a kezdetekben rajtuk keresztül foglalkoztattuk. A mai napig aktív kapcsolatot ápolunk. Gyors és precíz munkavégzés, korrekt ár és megbízhatóság jellemzi őket!”