Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

Rólunk

Rólunk

Schönherz Iskolaszövetkezet

A Schönherz Iskolaszövetkezetet 1995-ben alakult. Szakmai, kiemelten informatikai, support, fejlesztő, tesztelő, műszaki, gazdasági (pénzügy, számvitel, marketing, sales) és adminisztratív diákmunkák közvetítésére specializálódtunk, de ajánlataink között hagyományos, szaktudást nem igénylő vagy éppen alkalmi (pl. hostess, nyári munkánk stb.), illetve projekt jellegű és otthonról végezhető diákmunkák is megtalálhatók. Küldetésünk, hogy hidat építsünk a jövő szakemberei és a munkaadó cégek között. Szerepünk kétirányú: az egyetemistákat szakmai tapasztalatokhoz és bevételi forráshoz juttatni, partnereinknek pedig humán erőforrást és utánpótlást biztosítani. Budapesti telephelyünk mellett Debrecenben és Miskolcon nyitottunk kirendeltségeket, de online ügyviteli rendszerünknek köszönhetően most már az ország egész területén ki tudjuk szolgálni az igényeket. Büszkék vagyunk arra, hogy a rajtunk keresztül dolgozó diákok átlagosan 73%-a kap főállású ajánlatot diplomaszerzés után attól a cégtől, amelynél eredetileg diákmunkát vállalt.

Miért dolgozz velünk?

Mert olyan – a tanulmányok mellett végezhető – munkákat biztosítunk, amelyek mind a szakmai, mind az anyagi jövőd, és így karriered és életminőséged javára szolgálnak. Tapasztalatok szerint az elméleti tudást jobb minél hamarabb a gyakorlatba ültetni, ez később is segít majd az elhelyezkedésben, hiszen nem üres önéletrajzzal indulsz neki a nagybetűs Életnek. Mindeközben fontosnak tartjuk, hogy megfelelő munkakörülmények között, méltó bérezésért dolgozhass, olyan helyen, ahol felnőttként tekintenek rád, és abban is segítünk, hogy munkarended az óráidhoz tudd igazítani. Ráadásul a fizetéseket mindig pontosan és időben utaljuk (akkor is, ha a partner esetleg nem rendezte még felénk számláját).

Csekkold aktuális ajánlatainkat és jelentkezz egyszerűen az általad választott munkára, vagy jelezd, ha érdeklődnél, kérdeznél!

Nekünk írták
 • "Legjobb iskolaszövi, akiknél valaha dolgoztam. Szuper jó a honlap is, és az óraszám bevallásának a rendszere is.”
 • „Nem tudok negatívumot mondani, minden gördülékenyen zajlott és mindig segítőkészek voltak. Korábbi tapasztalataim alapján, ez volt az eddigi legjobb diákszövetkezet.”
 • „Bármikor, amikor segítségre volt szükségem, egyszerűen elértem a Szövetkezetet, segítőkész ügyintézővel beszéltem. Összességében nagyon elégedett vagyok, az ügyek átlagos lefolyásához képest sokkal gördülékenyebben működött a Szövetkezet.”
 • „Köszönöm, hogy a Szövetkezeten keresztül dolgozhattam! :)”

Történetünk

A Schönherz Iskolaszövetkezet 1995-ben alakult a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai karának Schönherz Zoltán Kollégiumában. Eredetileg a BME diákjait alkalmaztuk, de megrendelőink számának és igényeinek növekedésével párhuzamosan szélesítettük tagsági keretünket, és ma már bármelyik egyetem hallgatói számára kínálunk különböző diákmunkákat, hiszen álláslehetőségeinkkel az ország teljes területét lefedjük. Online ügyviteli rendszerünknek köszönhetően pedig akár a kanapéról is beléphetsz hozzánk!

Az elmúlt évben 618 partnerünk 1110 projektjén 4876 diákunk dolgozott.

Amit kínálunk

Szeretnéd pénzre váltani tudásodat, de még nem tudod, hogy milyen lehetőségeid vannak? Ha elindulnál a karrierhez vezető – talán nem is annyira rögös – úton, akkor a legjobb helyen jársz!

A munkakeresést szívesen segítjük szakmai tudásfelméréssel, soft skilljeid felderítésével, de önéletrajzod és motivációs leveled is átnézzük, ha szeretnéd. Próbainterjúzhatunk akár angol nyelven is, ha pedig szakmai kérdésed lenne, legfrissebb piaci tudásunk szerint megválaszoljuk. Mindezt kérheted ingyenesen és elköteleződésmentesen!

Amit garantálunk számodra, ha velünk dolgozol:
 • szakmai tapasztalatot szerezhetsz
 • egyetemi tanulmányaidat kiegészítheted gyakorlati tudással
 • szakmai gyakorlatként is végezheted a munkád
 • a tudásodhoz méltó fizetést biztosítunk
 • időben és pontosan megkapod a fizetésed
 • rugalmas időbeosztásban dolgozhatsz
 • megfelelő munkakörülmények között tevékenykedhetsz


Lássunk egy példát, milyen fizetéseket zsebelhetsz be!
Kezdő fejlesztő (egyéni projektekkel, egyetemi tapasztalattal)
1800-2100 Ft/óra
Junior fejlesztő (fél éves munkatapasztalattal)
2200-2700 Ft/óra

Sajtó

Nagy örömünkre szolgál és megtiszteltetés, hogy hosszú évek óta folyamatosan helyet kapunk a legkülönbözőbb sajtóorgánumokban, legyen szó diákmunkával, diákmunkavállalással, vagy iskolaszövetkezeti működéssel kapcsolatos szakértői megszólalásról, vagy éppen általunk indított egyedi, kreatív kezdeményezésekről.

Íme néhány példa az utóbbi időből:

Világgazdaság online és podcast – Nincsenek elszállva a fiatalok

Trend FM online – Csak a fizikai munkáért kérnek túl sokat a fiatalok

Napi.hu – A legtöbb fiatal szerint jogos a szülői kasszára való támaszkodás

Figyelő online – Mennyiből élnek a diákok?

Klubradio.hu – A dolgozók ragaszkodnak a home office-hoz

HVG.hu – A munkavállalók ragaszkodnak a home office-hoz

Portfolió – Átlagosan ennyi pénzből élne havonta egy Z-generációs

24.hu – A diákok szerint átlagban 174 ezer forint kell a megélhetéshez

Világgazdaság – A diákok szerint átlagosan 174 ezer forintból tudnának megélni Magyarországon

HRportál – A Schönherzen keresztül 3 hónapig ingyenesen foglalkoztathatók IT-s juniorok

Technokrata – Három hónapig ingyenesen foglalkoztathatók IT-s diákok

Profitline – Három hónapig ingyenesen foglalkoztathatók IT-s diákok

Computerworld online – Három hónapig ingyenesen foglalkoztathatók IT-s diákok

Metropol online – Elképesztő, mit tud a legújabb Tinder, a Winder

PCguru – Winder - Íme a magyar fejlesztésű app, ami olyan, mint a Tinder, csak épp munkát kereső diákoknak

Technokrata – Január 31-ig jelentkezhetnek az informatikushiánnyal küzdő cégek

Portfolio – Kapkodnak az informatikusokért, már csak pár napig lehet értük sorba állni a BME-nél

Piac és Profit Online – Így szerezhet a cége informatikust

Profitline – Január 31-ig jelentkezhetnek az informatikushiánnyal küzdő cégek

ITBusiness – Új, swipe-alapú munkakereső app segíti a diákokat

Computerworld – 100%-ban magyar fejlesztésű, swipe alapú applikáció került piacra

Magyar Nemzet Online – Óránként 3000 forintot is kereshetnek a diákmunkások

Pénzcentrum – Több tízezer forintod bánhatja: nem mindegy, hogy alkalmaznak

Észak-Magyarország – Az informatikusok iránt mindig nagy a kereslet

Világgazdaság – Nem csak a munkaerő hiánya, a tudása is problémát okoz

HVG.hu – 2300 forintos órabért is kaphat egy informatikus diák

Player.hu – Michelle Wild szobalányként mondja, hogy nagyon rossz kisfiú voltál

Life.hu – Michelle Wild újra kamerák elé állt

Kreatív.hu – Imázsvideó a Schönherz Iskolaszövetkezettől

TV2 - Tények – Nincs pénzük elköltözni

A menedzsment

Azért vagyok, hogy...

Baross Levente, a Schönherz Iskolaszövetkezet elnöke

Diákként kezdtem a Schönherz Iskolaszövetkezetnél még 2003-ban, aztán a cég belső alkalmazásában projektvezetőként folytattam tevékenységemet. Ezt követően projektmenedzseri pozícióba léptem, majd 2014 nyarától abban a szerencsés és igencsak tevékeny helyzetbe kerültem, hogy megválasztottak az Iskolaszövetkezet elnökének. Feladatom, hogy fenntartsam a Szövetkezet biztonságos működését, és ezzel jó hírét, képviseljem a sajtóban, illetve a különböző rendezvényeken, valamint kapcsolatot ápoljak a kiemelt partnerekkel.
...minden szakmai háttér meglegyen a megfelelő munkavállaláshoz, és hogy a munkaadók a diákokat is felnőttként kezeljék!

Hovány Tamás, operatív igazgató

2006-ban kezdtem a pályafutásom a cégnél. A projektvezetői tapasztalatoknak köszönhetően hamar ráérzek arra, hogy kinek, mikor, mire van szüksége, legyen szó diákról, partnerről vagy munkatársról. A cégen belül több pozícióban is dolgoztam, ezáltal széleskörben rálátok a működési területekre, és igyekszem ennek mentén összehangolni az egységes és hatékony munkamenetet.
...magas szinten tartsuk diákjaink és partnereink ügyfélélményét.

Nagy Anita, értékesítési vezető

Értékesítőként kerültem be a Schönherz vérkeringésébe, 2017-ben. Lételemem a pezsgés, a partnerekkel való kommunikáció, hitvallásom a mondat, miszerint "Válassz olyan munkát, amit szeretsz, és soha életedben nem kell dolgoznod." Ezt a mentalitást 2022-től értékesítési vezetőként a munkatársaimnak is igyekszem átadni, és úgy érzem, mindannyian büszkék vagyunk arra, hogy a Schönherz nagy családjának tagjai vagyunk.
...minden partnerünk magasszintű kiszolgálást kapjon, és hogy a diákjaink a szakmai képességeiknek megfelelő munkára lelhessenek általunk.

Tóth Ákos, HR vezető

Egyetem mellett, diákként kerültem az iskolaszövetkezethez, 2014-ben. Eleinte a diáktársaimat segítettem eligazodni a munkakeresés ösvényén, később különböző továbbképzések lebonyolításában vettem részt. A mai napig büszke vagyok erre, hiszen nagyon sok hallgatónak tudtunk lehetőséget teremteni ingyenesen plusz tudás elsajátítására. Az egyetem befejeztével és néhány éves piaci tapasztalattal felvértezve, HR managerként tértem vissza a Schönherzhez. Fő feladatom ekkor a recruiter csapat vezetése volt, a három kirendeltségünkön. 2022-től mint Head of HR folytatom munkámat a cégnél. Szabadidőmet szívesen töltöm a természetben, legyen szó egy kenutúráról, vagy egy-egy hosszabb kirándulásról.
...minden hallgató számára megtaláljuk a hozzá passzoló álommelót!

Sztruhár Norbert, ügyfélkapcsolati vezető

2015-ben csatlakoztam az Iskolaszövetkezet csapatához, kezdetben projektvezetői pozícióba, amelyből később ügyfélkapcsolati részleg lett. Az elmúlt években mind diák, mind partner oldalon volt szerencsém kezelni az operatív ügyeket, és kellő tapasztalatot szereztem a felmerülő problémák hatékony megoldásában is. Precíz, alapos embernek tartom magam, kiemelten fontos számomra, hogy minden folyamat és ügymenet egy megfelelően strukturált menetrendben haladjon. Ezt a szemléletmódot igyekszem kamatoztatni ügyfélkapcsolati vezetőként is.
...minden diák az óráihoz igazítható munkarendben dolgozhasson, és munkájuk a partnerek számára is elégedettséget biztosítson.

Referenciacégek

Abesse
Abesse Informatikai Tanácsadó Zrt.:
„Megbízhatóság, hozzáértés, rugalmasság. Ezt várják el tőlünk az ügyfeleink, ezt várjuk el mi is a beszállítóinktól, és ezt meg is kapjuk tőletek, a Schistől. Ezt köszönöm, és a továbbiakban is számítunk rátok, ha ambiciózus, fiatal szakemberekre lesz szükségünk a projektjeinkbe tartósan, vagy átmeneti jelleggel.”
aiMotive
aiMotive Kft.:
""Évek óta sikeres együttműködés fűz minket a Schönherz csapatához, akik sokszor, sok helyzetben bizonyították már a felkészültségüket és változatos pozíciókra tudtak jó jelölteket biztosítani számunkra. Egy-egy ilyen partneri együttműködés sok terhet tud levenni a céges csapat válláról, ezért is köszönjük nekik a sok éves munkájukat.”
Albemarle
Albemarle Hungary Kft.:
„A Schönherz Iskolaszövetkezet szakembereivel könnyű a hatékony együttműködés, a kiválasztási folyamat során gyorsan alkalmazkodnak igényeinkhez, és ehhez a munkaerőpiaci trendekhez megfelelő eszközöket is biztosítják.”
ASTRON
ASTRON Informatikai Kft.:
„Már több éve dolgozunk együtt a Schönherz Informatikai Stúdióval. Pontosan értik a felmerülő igényeinket, a kapcsolattartás mindig hibátlan volt. Utoljára junior rendszergazdánkat találtuk meg a segítségükkel, és remélem, újabb pozícióinkra is sikeresen közvetítik a pályakezdő IT szakembereket.”
bca
BCA Hungary Informatikai és Tanácsadó Kft.:
„Évek óta jó kapcsolatot ápolunk a Schönherz Iskolaszövetkezettel, minden folyamatot gördülékenyen tudunk intézni velük. Nagyon hálásak vagyunk, hiszen a mi szempontjainkat és a munkaerőpiaci trendeket is figyelembe véve kiváló jelölteket ajánlanak nekünk, így lehetőséget biztosítva egy jó kezdethez.”
CPL
CPL Jobs Hungary:
„Gyors, segítőkész, precíz és kedves csapat.”
Danubius
Danubius Expert Zrt.:
„Sokkal többet nyújtanak, mint az átlagos iskolaszövetkezetek - igazi partnerként működnek. Felmérték és megértik az igényeinket, segítenek a jelöltek előszűrésében, így mi már csak a legesélyesebb hallgatókra koncentrálhatunk. Külön öröm, hogy újabban a diákok képzésébe is bekapcsolódtak, így gyorsabban bevethetők éles projekteken.”
Graphisoft
Graphisoft SE:
„A Schönherz Iskolaszövetkezet szakemberei kiváló munkát végeznek a jelentkezők szakmai előszűrése során, így nagyban megkönnyítik munkatársainknak a megfelelő diákkollégák kiválasztását.”
Lightware
K&H Csoport:
„Évek óta dolgozunk együtt a Schönherz-cel, és töretlenül nagyon gördülékeny velük az együttműködés. A kezünk alá dolgoznak, hihetetlenül gyorsan reagálnak minden igényünkre és olyan pluszt tesznek bele a szolgáltatásukba, amiért nem tudunk elég hálásak lenni. Rendkívül sok terhet vesznek le rólunk, észrevétlenül.”
Krones
Krones Hungary Kft.:
„A Schönherz diákszövetkezettel való együttműködés során azt tapas ztaljuk, hogy a diákok megkeresését gyorsan végzik, és olyan fiatalokat választanak, akik hosszútávon elkötelezetten végzik a munkájukat. Az egyeztetések alkalmával a közös hangot könnyedén megtaláljuk, így a továbbiakban is számítunk megbízható munkájukra és hosszútávú együttműködésükre.”
goto
GoTo Technologies Hungary Kft.:
„Azért szeretünk a Schönherz Iskolaszövetkezettel dolgozni, mert gyorsan és rugalmasan alkalmazkodnak az ügyféligényekhez.”
MKSZ
Magyar Kézilabda Szövetség: Köszönőlevél
„Külön szeretnénk megköszönni valamennyi munkatársnak, diáknak a kitartó, valamint lelkes munkáját a világbajnokság alatt, amelynek révén Debrecen mellett az egész ország magáénak érezheti a sikert.”
Telekom
Magyar Telekom Nyrt.:
„Az Iskolaszövetkezettől mindig határidőre megkapjuk a szükséges erőforrást, még a legextrémebb egyedi kéréseinket is a leghatékonyabban szolgálja ki. A kapcsolattartás kellően személyes és hatékony, a kapcsolattartó mindig elérhető, a visszajelzések és az ügyintézés gyors. Az Iskolaszövetkezettel való együttműködésünk nagyban hozzásegíti az osztályomat a céljaink eléréséhez.”
Novell
Novell PSH Kft.:
„A Novell PSH számos nagyvállalati ügyfélnél biztosít IT tanácsadási, projekt implementációs és üzemeltetés támogatási szolgáltatást. Tevékenységünk kapcsán számos alkalommal, sok feladat esetében hatékonyan vesszük igénybe informatikai hallgatók segítségét. Pillanatnyilag is több diáknak kínálunk munkalehetőséget, amely a Novell PSH és diákok számára is egyaránt számos lehetőséget rejt. A Schönherz Iskolaszövetkezettel többéves kiváló partneri kapcsolat alakult ki, mely nagyban segíti a megfelelő szakértők kiválasztását, valamint egyszerűsíti, gördülékennyé teszi az adminisztrációt.”
Oracle
Oracle Hungary Kft.:
„Már majdnem egy évtizede dolgozunk együtt a Schönherz Iskolaszövekezettel és azóta számos gyakornokot alkalmaztunk az informatika világában. Közülük többen is főállású alkalmazottként helyezkedtek el nálunk és azóta is erősítik az Oracle Hungary fejlesztői csapatát. Ez idő alatt nagyon jó partneri viszony alakult ki közöttünk köszönhetően a megbízható és profi szolgáltatásnak.”
Vigadó
Pesti Vigadó Nonprofit Kft.:
„A Schönherz Iskolaszövetkezet megbízható partner mind a nyújtott szolgáltatás, mind az együttműködés minőségének terén.”
Prodacont
Prodacont plusz Kft.:
„A Schönherz Informatikai Stúdió által biztosított képzett diákok révén javult a versenyképességünk, rugalmasabban tudtunk reagálni a kereslet ingadozásához. Igényeinkre gyorsan és kiváló minőségben reagáltak, a több éves sikeres együttműködés eredményeként immár stratégiai partneri viszony alakult ki közöttünk.”
RDI
RDI Hungary:
„Cégünk büszke arra, hogy nagy figyelmet fordít a fiatal pályakezdők támogatására. A nálunk gyakornoki munkát végző diákok mind a budapesti, mind a debreceni irodánkban jól teljesítenek és sokszor még hallgatói jogviszonyuk lejárta előtt főállású munkát tudunk nekik biztosítani. Ehhez arra van szükség, hogy a Schönherz Iskolaszövetkezet jól ismerjen bennünket, a cégünk hangulatát, így olyan diákokat tudnak hozzánk küldeni, akik zökkenőmentesen, gyorsan beilleszkednek a csapatunkba. Új pozíció esetén felmérjük, hogy kit is keresünk, és mindig lelkes, tanulni vágyó, szakma iránt elkötelezett szuper diákok jutnak el hozzánk. Minden felmerülő kérdés esetén alaposan körbejárjuk a témát, adminisztrációs tennivalókkal kapcsolatban mindig gyors és hatékony segítséget kapunk, a jó hangulatú személyes találkozók pedig csak megerősítik, hogy a diákok jó helyről jó helyre érkeznek.”
schneider
Schneider Electric Zrt.:
„A Schönherz régóta partnerünk, meg vagyunk velük elégedve, hiszen az kapcsolattartás gördülékeny és rugalmas, a jelentkezők előszűrése pedig alapos. Sok diákot alkalmazunk rajtuk keresztül és a felmerülő kérdéseknél mindig számíthatunk a segítségükre.”
stravis
STRATIS Vezetõi és Informatikai Tanácsadó Kft.:
„Hosszú évek óta dolgozunk a Schönherz Iskolaszövetkezettel. Talán ennek is köszönhető, hogy már „félszavakból” is értjük egymást. Az elmúlt évek alatt sok gyakornok kollégát kaptunk, akik ma már elismert senior munkatársként erősítik csapatunkat. Köszönjük nektek.”
Szallas.hu Kft.
Szallas.hu Kft.:
„Megbízhatóság, profizmus, rugalmasság, gyors reagálás. Ez jellemzi a Schönherz-et!”
Thyssenkrupp
Thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.:
„A thyssenkrupp elektronikai és szoftverfejlesztési kompetencia központja Budapesten 1999 óta foglalkozik személyautók elektromos kormányrendszerének fejlesztésével. Az elmúlt időszak alatt a SCHIS ügyfélközpontúsága megmutatkozott a rugalmas, gyors, pontos és megbízható ügyfélkiszolgálásban, amellyel folyamatosan hozzájárulnak, hogy a mérnökhallgatók már az egyetemi évek alatt megismerkedhessenek nálunk a jövő autóipari megoldásaival.”
Tigra
TIGRA Kft.:
„2011 óta dolgozunk együtt a Schönherz Iskolaszövetkezettel, abszolút elégedettek vagyunk az együttműködéssel, kooperatív és rendkívül rugalmas partner. Nagyon jól végzi a csapat az előszűrést, az évek során a legtöbb potens diákjelentkezőt ők közvetítették hozzánk. Munkájukra a jövőben is kiemelten is számítunk.”
Tigra
Vincotech Hungária Kft.:
„Gyorsak, rugalmasak, támogatóak nem csak a partnereikkel, hanem a diákokkal is. Mindig elérhetőek, kedvesek és nyugodt lehetek, hogy megtalálják nekünk a megfelelő jelölteket.”
Webtown
Webtown-Informatikai Kft.:
„Nagyon régóta dolgozunk együtt a SCHIS-el. Kollégáink nagy részét a kezdetekben rajtuk keresztül foglalkoztattuk. A mai napig aktív kapcsolatot ápolunk. Gyors és precíz munkavégzés, korrekt ár és megbízhatóság jellemzi őket!”