Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

Partnereknek

Partnereknek
Fiatal szakemberek toborzása egy cég vérkeringésébe, ma erőt próbáló küldetés... - mi viszont pont ehhez értünk!

A diákmunkának generációk óta nagy hagyománya van Magyarországon. A fiatalok számára ez gyakorlati tapasztalást és karrierindítást jelenthet, a cégeknek pedig operatívan és pénzügyileg is kifizetődő megoldást. A Schönherz Iskolaszövetkezet 1995-ben alakult Budapesten, majd 2004-ben Debrecenben, 2011-ben Miskolcon, 2013-ban pedig Pécsett nyitott kirendeltséget. A piaci tendenciák naprakész ismerete mentén, magasan kvalifikált, friss tudású és lelkes juniorok segítségével járulunk hozzá cégek sikeres működéséhez.

Mit kínálunk?
 • minőségi diákmunkaerő lehetőségét
 • a legerősebb, informatikus és mérnök juniorokból álló adatbázist
 • költséghatékony alkalmazási formákat
 • gördülékeny és érintkezésmentes ügyvitelt, amelyet A-tól Zs-ig ellátunk
 • online és offline marketingkampányokkal
 • segítséget hatékony munkakörnyezet (akár távmunka környezetben is!) működtetésében
És hogyan?
25 éve épülő kapcsolatrendszerünk segítségével, és a legjobb egyetemekre bejutva találjuk meg a tettre kész juniorokat:
 • a legfrissebb kommunikációs csatornák adta lehetőségek kiaknázásával
 • social média kommunikációval
 • egyetemi együttműködések révén
 • rendezvényeken történő kitelepülésekkel
 • online és offline marketingkampányokkal
Honlapunkat havonta közel 12.000 új ember keresi fel. Adatbázisunkat folyamatosan frissítjük, a hallgatók tudását és képességeit pedig többlépcsős kiválasztási folyamattal mérjük fel = a partnereink által meghatározott feladatokra azonnal és célirányosan tudunk megfelelő juniorokat ajánlani.

Az ő segítségükkel töltünk be sokszor még hiányszakmának számító pozíciókat is, elsősorban
 • az IT szektorban: fejlesztő, tesztelő, support, helpdesk feladatkörökben (igyekszünk a jövő „legütősebb” szakembereivel együttműködni!)
 • Mérnöki pozíciókban: villamos-, gépész-, építész- és építőmérnök
 • Gazdasági, irodai, adminisztratív területeken: logisztika, pénzügy, beszerzés, üzemeltetés, HR, ügyfélkapcsolat
 • megrendelőink ugyanakkor hagyományos diákmunkák (pl. idegenforgalmi, vendéglátóipari, hostess feladatok) esetén is számíthatnak ránk

Szolgáltatásaink

Diákmunkaerő közvetítés és foglalkoztatás
Diákmunkaerő közvetítés és foglalkoztatás szolgáltatásunk klasszikus diákfoglalkoztatást jelent. Partnereink megadott igényeihez mérten, többlépcsős kiválasztási folyamatot követően biztosítjuk a munkára legmegfelelőbb diákmunkaerőt. A foglalkoztatással járó adminisztrációt A-tól Z-ig ellátjuk. Itt megtalálja, hogy diákjaink mely foglalkoztatási munkaterületeken állnak rendszeresen helyt!

Diákmunkaerő közvetítés
Diákmunkaerő közvetítés szolgáltatásunkkal a Megrendelőink által meghatározott teljes- vagy részmunkaidős feladatok ellátásához alkalmas munkaerő felkutatásában segítünk. Egy előre meghatározott toborzási díjért megkeressük a pozíció betöltésére legalkalmasabb diákokat, akik közül Partnerünk kiválaszthatja a számára is alkalmasnak vélt munkaerőt. A foglalkoztatás módjáról ezután Partnerünk dönt: diákjainkat foglalkoztathatja saját cége berkein belül, de a mi segítségünket is kérheti ebben.

Diákmunkaerő foglalkoztatás
Diákmunkaerő alkalmazása jelenleg a legegyszerűbb és számottevően költségkímélő foglalkoztatási forma egy cég életében, a fiatalok pedig friss szakmai tudással és lelkesedéssel hamar lesznek legalább ugyanarra képesek, mint egy-egy főállású munkavállaló. Diákmunkaerő foglalkoztatási konstrukciónkat azon Megbízóinknak ajánljuk, akik bár alkalmaznak diákokat, azt nem iskolaszövetkezeten keresztül intézik, vagy nem biztosak benne, hogy ezt a legköltséghatékonyabb konstrukcióban teszik. Érdemes utánaszámolni: diákok iskolaszövetünkön keresztül történő foglalkoztatásánál a bruttó bért mindössze csak a 15%-os SZJA csökkenti, ráadásul a teljes munkaügyi adminisztrációt az iskolaszövetkezet intézi!

Mikor számíthat ránk?

Ha
 • többletfeladatokkal kell szembenéznie
 • gondoskodni akar szakmai utánpótlás-nevelésről – ugye tudja, hogy a minőségi szakemberek már egyetemi éveik alatt elköteleződnek?
 • időszakos, projekt jellegű munka érkezik
 • egyes részfeladatok nem igényelnek főállású dolgozót
 • friss tudású, munkájára igényes juniorra van szüksége
 • költséghatékony keretek között mozogna
 • SOS helyzetmegoldásra lenne szükség

Sajtó

Nagy örömünkre szolgál és megtiszteltetés, hogy hosszú évek óta folyamatosan helyet kapunk a legkülönbözőbb sajtóorgánumokban, legyen szó diákmunkával, diákmunkavállalással, vagy iskolaszövetkezeti működéssel kapcsolatos szakértői megszólalásról, vagy éppen általunk indított egyedi, kreatív kezdeményezésekről.

Íme néhány példa az utóbbi időből:

ITBusiness – Diákmunka, kölcsönös előnyökkel – Informatikusokból is többféle van

Magyar Nemzet Online – Óránként 3000 forintot is kereshetnek a diákmunkások

Gazdaságportál – Nő a hallgatók diákmunka-kedve

Profitline – Nő az egyetemisták diákmunka-kedve

Marketing és Média online – Egyre népszerűbb a diákmunka

HR Portál – Nő a hallgatók diákmunka-kedve

Pénzcentrum – Több tízezer forintod bánhatja: nem mindegy, hogy alkalmaznak

Technokrata – Jövőre több tízezer forint is múlhat azon, hogy milyen típusú alkalmazottak vagyunk

Észak-Magyarország – Az informatikusok iránt mindig nagy a kereslet

Világgazdaság – Nem csak a munkaerő hiánya, a tudása is problémát okoz

HR Portál – Újabb adalék ahhoz, hogy milyen lehet a Z generáció

HVG.hu – 2300 forintos órabért is kaphat egy informatikus diák

Családi lap – Dolgozni akarok, nyáron!

Piac és Profit Online – Diákmunka is lehet szakmai gyakorlat

Player.hu – Michelle Wild szobalányként mondja, hogy nagyon rossz kisfiú voltál

Life.hu – Michelle Wild újra kamerák elé állt

Piac és Profit online – Nemcsak a diákoknak jó a gyakornokság

Kreatív.hu – Imázsvideó a Schönherz Iskolaszövetkezettől

Tv2 – Tények – Nincs pénzük elköltözni

Adózóna.hu – Nyaralás munka nélkül – el lehet engedni!

Origo.hu – Erről még a szülők is azt gondolják, hogy hasznos

Debreceni Szuperinfó – Diákmunka: a karrier első lépcsőfoka

HVG.hu – Egyre többen fedezik fel a közel-diplomásokban rejlő potenciált

Autopro.hu – A diákok lelkesebben dolgoznak azon, amit a régiek rutinból végeznek

Kiemelt beszállítónk

System Services Hungary

Referenciáink

Abesse
Abesse Informatikai Tanácsadó Zrt.:
„Megbízhatóság, hozzáértés, rugalmasság. Ezt várják el tőlünk az ügyfeleink, ezt várjuk el mi is a beszállítóinktól, és ezt meg is kapjuk tőletek, a Schistől. Ezt köszönöm, és a továbbiakban is számítunk rátok, ha ambiciózus, fiatal szakemberekre lesz szükségünk a projektjeinkbe tartósan, vagy átmeneti jelleggel.”
Albemarle
Albemarle Hungary Kft.:
„A Schönherz Iskolaszövetkezet szakembereivel könnyű a hatékony együttműködés, a kiválasztási folyamat során gyorsan alkalmazkodnak igényeinkhez, és ehhez a munkaerőpiaci trendekhez megfelelő eszközöket is biztosítják.”
ASTRON
ASTRON Informatikai Kft.:
„Már több éve dolgozunk együtt a Schönherz Informatikai Stúdióval. Pontosan értik a felmerülő igényeinket, a kapcsolattartás mindig hibátlan volt. Utoljára junior rendszergazdánkat találtuk meg a segítségükkel, és remélem, újabb pozícióinkra is sikeresen közvetítik a pályakezdő IT szakembereket.”
CPL
CPL Jobs Hungary:
„Gyors, segítőkész, precíz és kedves csapat.”
Danubius
Danubius Expert Kft.:
„Sokkal többet nyújtanak, mint az átlagos iskolaszövetkezetek - igazi partnerként működnek. Felmérték és megértik az igényeinket, segítenek a jelöltek előszűrésében, így mi már csak a legesélyesebb hallgatókra koncentrálhatunk. Külön öröm, hogy újabban a diákok képzésébe is bekapcsolódtak, így gyorsabban bevethetők éles projekteken.”
Graphisoft
Graphisoft SE:
„A Schönherz Iskolaszövetkezet szakemberei kiváló munkát végeznek a jelentkezők szakmai előszűrése során, így nagyban megkönnyítik munkatársainknak a megfelelő diákkollégák kiválasztását.”
Grepton
Grepton Informatikai Zrt.:
„Több éve dolgozunk a Schönherz Iskolaszövetkezettel, számos diákot közvetítettek hozzánk, akik közül jó néhányan az egyetem befejezése után munkatársként helyezkedtek el nálunk. Ismerik a munkaerőpiaci trendeket, azonnal reagálnak a változásokra, és megtalálják a felkészült, tehetséges fiatalokat (szakmai tesztjük külön segítség számunkra). Gyors, pontos és megbízható csapat, akiket azzal sem tudunk kizökkenteni, ha „már tegnapra” kell az új munkaerő.”
IP System
IP Systems Zrt.:
„Rugalmasság, elszántság, csapatmunka. Ezt szeretjük a Schönherz-ben.”
Lightware
LIGHTWARE Vetítéstechnikai Kft.:
„Szeretünk a Schönherz Iskolaszövetkezettel dolgozni, mert segítőkészek, rugalmasak, gyorsan teljesítik a kéréseinket és mindig pontosak az elszámolásban.”
Logmein
LogMeIn Szoftverkészítő és Szaktanácsadó Kft.:
„Azért szeretünk a Schönherz Iskolaszövetkezettel dolgozni, mert gyorsan és rugalmasan alkalmazkodnak az ügyféligényekhez.”
MKSZ
Magyar Kézilabda Szövetség: Köszönőlevél
„Külön szeretnénk megköszönni valamennyi munkatársnak, diáknak a kitartó, valamint lelkes munkáját a világbajnokság alatt, amelynek révén Debrecen mellett az egész ország magáénak érezheti a sikert.”
Telekom
Magyar Telekom Nyrt.:
„Az Iskolaszövetkezettől mindig határidőre megkapjuk a szükséges erőforrást, még a legextrémebb egyedi kéréseinket is a leghatékonyabban szolgálja ki. A kapcsolattartás kellően személyes és hatékony, a kapcsolattartó mindig elérhető, a visszajelzések és az ügyintézés gyors. Az Iskolaszövetkezettel való együttműködésünk nagyban hozzásegíti az osztályomat a céljaink eléréséhez.”
Novell
Novell PSH Kft.:
„A Novell PSH számos nagyvállalati ügyfélnél biztosít IT tanácsadási, projekt implementációs és üzemeltetés támogatási szolgáltatást. Tevékenységünk kapcsán számos alkalommal, sok feladat esetében hatékonyan vesszük igénybe informatikai hallgatók segítségét. Pillanatnyilag is több diáknak kínálunk munkalehetőséget, amely a Novell PSH és diákok számára is egyaránt számos lehetőséget rejt. A Schönherz Iskolaszövetkezettel többéves kiváló partneri kapcsolat alakult ki, mely nagyban segíti a megfelelő szakértők kiválasztását, valamint egyszerűsíti, gördülékennyé teszi az adminisztrációt.”
Vigadó
Pesti Vigadó Nonprofit Kft.:
„A Schönherz Iskolaszövetkezet megbízható partner mind a nyújtott szolgáltatás, mind az együttműködés minőségének terén.”
Prodacont
Prodacont plusz Kft.:
„A Schönherz Informatikai Stúdió által biztosított képzett diákok révén javult a versenyképességünk, rugalmasabban tudtunk reagálni a kereslet ingadozásához. Igényeinkre gyorsan és kiváló minőségben reagáltak, a több éves sikeres együttműködés eredményeként immár stratégiai partneri viszony alakult ki közöttünk.”
RDI
RDI Hungary:
„Cégünk büszke arra, hogy nagy figyelmet fordít a fiatal pályakezdők támogatására. A nálunk gyakornoki munkát végző diákok mind a budapesti, mind a debreceni irodánkban jól teljesítenek és sokszor még hallgatói jogviszonyuk lejárta előtt főállású munkát tudunk nekik biztosítani. Ehhez arra van szükség, hogy a Schönherz Iskolaszövetkezet jól ismerjen bennünket, a cégünk hangulatát, így olyan diákokat tudnak hozzánk küldeni, akik zökkenőmentesen, gyorsan beilleszkednek a csapatunkba. Új pozíció esetén felmérjük, hogy kit is keresünk, és mindig lelkes, tanulni vágyó, szakma iránt elkötelezett szuper diákok jutnak el hozzánk. Minden felmerülő kérdés esetén alaposan körbejárjuk a témát, adminisztrációs tennivalókkal kapcsolatban mindig gyors és hatékony segítséget kapunk, a jó hangulatú személyes találkozók pedig csak megerősítik, hogy a diákok jó helyről jó helyre érkeznek.”
Szallas.hu Kft.
Szallas.hu Kft.:
„Megbízhatóság, profizmus, rugalmasság, gyors reagálás. Ez jellemzi a Schönherz-et!”
Thyssenkrupp
Thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.:
„A thyssenkrupp elektronikai és szoftverfejlesztési kompetencia központja Budapesten 1999 óta foglalkozik személyautók elektromos kormányrendszerének fejlesztésével. Az elmúlt időszak alatt a SCHIS ügyfélközpontúsága megmutatkozott a rugalmas, gyors, pontos és megbízható ügyfélkiszolgálásban, amellyel folyamatosan hozzájárulnak, hogy a mérnökhallgatók már az egyetemi évek alatt megismerkedhessenek nálunk a jövő autóipari megoldásaival.”
Tigra
Tigra Computer- és Irodatechnika Kft.:
„2011 óta dolgozunk együtt a Schönherz Iskolaszövetkezettel, abszolút elégedettek vagyunk az együttműködéssel, kooperatív és rendkívül rugalmas partner. Nagyon jól végzi a csapat az előszűrést, az évek során a legtöbb potens diákjelentkezőt ők közvetítették hozzánk. Munkájukra a jövőben is kiemelten is számítunk.”
Webtown
Webtown-Informatikai Kft.:
„Nagyon régóta dolgozunk együtt a SCHIS-el. Kollégáink nagy részét a kezdetekben rajtuk keresztül foglalkoztattuk. A mai napig aktív kapcsolatot ápolunk. Gyors és precíz munkavégzés, korrekt ár és megbízhatóság jellemzi őket!”