Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Visszatért a TrollfociPár nappal ezelőtt döbbentünk: a Facebook minden indoklás vagy értesítés nélkül törölte hazánk legnépszerűbb focival foglalkozó oldalát, a Trollfocit. A szerkesztőket azonban nem kell félteni, újragombolták a dolgot, és 2 nap alatt 35.000-ren már rájuk is találtak!
 
Velünk is megesett már, hogy valahogy kizáródtunk a saját oldalunkról. Rengeteg utánajárás után aztán visszaszereztük, ami minket illetett. Viszont a Trollfoci úgy tűnt el a Facebookról, a 9 év alatt összegyűjtött 450.000-res követőtáborával együtt, hogy annak semmiféle lekövethető nyoma nem volt. A srácok jelenleg is dolgoznak azon, hogy visszakapják oldalukat, de ezzel párhuzamosan akcióba lendültek: pótoldalt hoztak létre. „Soha ne becsüld le a közösség erejét! – írják az új oldalukon, és átérezve, hogy mekkora egy totál szívás helyzet ez annak a lelkes csapatnak, akik ezen az egészen dolgoznak, nem tudunk mást mondani, csak hogy respect, és hajrá Trollfoci!
 
Egy ilyen eset sohasem jöhet jókor, de hogy pont az EB idején… Ekkor még tovább duzzadhatott volna az egyébként is impozáns tábor, nem beszélve arról, hogy sokan a Trollfociról tájékozódnak, és persze ott van még a rengeteg ember, aki a vicces mémek miatt választja az oldalt. Ha köztük vagy Te is, vagy csak simán érdekel annyira a foci, hogy szívesen néznél ezzel kapcsolatos vicces képeket, videókat, akkor itt találod az új Trollfocit:
https://www.facebook.com/freetrollfoci/
Kérik, hogy aki csak teheti, használja ezta hashtaget: #freetrollfoci, hogy minél több exkövető és további érdeklődő rájuk találjon.
 
Instán ITT tudod bekövetni, Youtube csatornájuk pedig EZ – ezen a fronton minden változatlan 😉