Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Virágoztasd fel az élettered


Annak érdekében, hogy könnyebbek legyenek a mindennapok, szükség van szerintem egy kis természetre a lakásban/szobában is. Öröm látni, ahogy növekednek, virágot hoznak stb., és természetesen a helységet is feldobják. Annak érdekében, hogy igazán menő, egyedi növényekkel dobhasd fel az élettered, a WeLoveBudapest segítségével hoztunk most Neked 3 virágboltot, ahol garantáltan megtalálod a hozzádvalót!
 
1.    Plante
A skandináv minimalizmushoz az egyszerű formák, a természetes anyagok és a visszafogott színek legalább annyira hozzátartoznak, mint az egészségesen zöldellő növények. A plante.-nál a csodás virágokon kívül abban is segítenek bennünket, hogy minél tökéletesebben tudjuk frissen megszerzett kedvencünket egy ilyen hangulatú környezetbe illeszteni, kiegészítők, kaspók és virágtartók segítségével. A bolt szolgáltatásai széleskörűek, tudatos növénytartással, illetve lakásdekorációkkal kapcsolatos workshopok és bő termékkínálattal rendelkező webshop is várja a vásárlókat. 
 
Cím: 1075 Budapest, Madách Imre út 8.
 
2.    Moai Jungle
A Moai Jungle 2020 óta elégíti ki a növénybolondok igényeit, mintegy 100-féle – többségében Hollandiából érkező – növénnyel, amelyek között a legismertebb daraboktól a gyűjtői ritkaságokig rengetegféle darabot találunk, a pletykától a Sansevierián át egészen a legkülönbözőbb Monstera típusok csodás arzenáljáig. A webshopon keresztül is vásárolhatunk, azonban érdemes betérni a boltba, hiszen a helyszínen a szakszerű gondozási tanácsok mellett finom kávét és teát is vehetünk, italunkat pedig igazi dzsungelhangulatban fogyaszthatjuk el. 
 
Cím: 1082 Budapest, Harminckettesek tere 6.
 
3.    Pilea Projekt
A MOME-n formatervezőként, illetve tárgyalkotóként végzett tulajdonosok koncepciójának megfelelően a kis üzletben hamarosan saját tervezésű tárgyakat is találunk majd a szép és egészséges fikuszok, pileák és filodendronok mellett, amiket egyesével, magyar kertészetekből válogattak össze. A helyszín hangulatát pedig a nagymama szakajtója, vintage sámli és más preloved tárgyak teszik igazán szerethetővé. 
 
Cím: 1082 Budapest, Víg u. 22.

Jó növénygondozást!