Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Tudtad? Szinte az utolsó pillanatig visszatéríthető a vonatjegy!


Te tudtad? Az indulás előtt egy órával még vissza tudod váltani a vonatjegyed!
Úgy volt, hogy a hétvégét Sopronban töltjük és mint rendes gyerek, előre megvettem a vonatjegyet, mert simán utolsó pillanatra tudom hagyni a dolgokat és attól a rohanástól hülyét kapok (igen, saját magamtól). Szépen megvettem a jegyet, nagyon elégedett voltam és vártam az indulást. Reggel azonban kiderült, hogy betegség miatt a hétvége lefújva... Na milyen jó, hogy kivételesen előre megvettem a jegyem! gondoltam magamban, aztán felmentem a mavcsoport.hu oldalára, beléptem és elkezdtem böngészni, hátha vissza tudom fordítani az ügymenetet. Ekkor jött a boldog felismerés: IGEN! Az indulás előtt 1 órával még kérelmezni tudod a visszatérítést, így hát megtettem. (Ha pl. délben indul a vonatod 11:00-ig tudod indítani a visszatérítést)
 
Mit kell tenned, ha ilyen helyzetbe kerülsz?
 
1.    ha nem lépsz be (érdemes gyorsan felhasználói fiókot csinálni szerintem), akkor az informacio@mav-start.hu e-mail címre írva tudod elintézni ezt a dolgot, minden fontos adatot megadva
2.    ha viszont belépve vásároltál (szerintem ez az okos megoldás), akkor belépsz ismét felhasználói fiókodba, rákattintassz a Korábbi vásárlásaim fülre és egy gombnyomással már meg is indíthatod a visszatérítést.  
 
Ekkor a visszatérítési igényt előjegyzésbe veszik, és a visszatérítendő menetjegy érvényességének lejárta után 7 nappal indítják a jóváírást.
Szerintem zseniális, engem nagyon feldobott ez a dolog és plusz pont a MÁV-nak! 