Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Történelmi podcastajánló


Mostanában a hosszabb, autóban töltött időben kevesebbszer hallgatunk zenét, mint korábban. De vajon mi vette át az általam folyamatosan énekelt dalok helyét? Hát a virágkorukat élő podcastok! Ezek közül szeretnék kiemelni most egyet, amely számomra érdekes módon került a kedvencek közé, hiszen tanáraimnak köszönhetően nem voltam a téma megszállottja.

A kedvenc podcast pedig nem más, mint a Hihetetlen történelem, amelyben Tündi és Andris (meglepő módon) történelmi sztorikat mesél el kicsit színesebben, mint azokat az iskolában hallottuk. Beszélnek többek között Magellánról, Rudolf trónörökösről, a hirosimai és nagaszaki atombombáról és Robin Hoodról is, de mindről pont olyan részletesen, amennyire éppen kellemes és befogadható.

2020 márciusában indították a beszélgetéseket kitöltve a karantén adta űrt, így mára egy évet és eddig 23 adást kaptunk tőlük ajándékba.
 
Ha érdekel a történelem vagy ha egyáltalán nem vagy érte oda (én sem voltam), akkor is mindenképp ajánlom a Hihetetlen történelmet, mert érdekes, izgalmas és tökéletes utazáshoz is!
 
Ahol megtalálod őket:
Facebook
Spotify
SimpleCast