Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Tényleg folytatják az Ace Venturát?


Felröppent hírek szerint újabb Ace Ventura film érkezik, az állati nyomozó szerepére pedig Evan Peters tűnik esélyesnek. Az X-men filmekben már bizonyított, de az biztos, hogy most sem kis dologba vágja a fejszéjét.
 
A ’90-es évek egyik legemlékezetesebb filmje volt az Ace Ventura, valószínűleg ember nem volt, aki ne látta volna. Azóta kultikussá vált az őrült filmek kategóriájában, jeleneteit többször idézik emberek és filmesek egyaránt. Jim Carrey ebben az alkotásban lett világszerte ismert, amit aztán A maszk, majd a Dumb és Dumberben nyújtott alakítása csak tovább fokozott.
 
A napokban felreppent a nemzetközi sajtóban, hogy az eddig két felvonást megélt Ace Venturából újabb film várható. A főszerep pedig állítólag nem Jim Carrey-nél landolt… Ez eleve egy nagyon furcsa szituáció, hiszen azonnal őt társítjuk ehhez a névhez, címhez. És bárki is lesz végül a befutó, annak borítékolhatóan meg kell majd birkóznia az összehasonlítgatásokkal, szóval nem lesz könnyű dolga, az tuti. De hát színészekről beszélünk, ebben pedig van színészi kihívás! 😉
 
Szóval azt rebesgetik, hogy Evan Peterst kínálták meg a forgatókönyvvel. Ő leginkább az X-Men filmekből lehet ismerős, Peter Maximoff / Quicksilver karaktere nyomán. A Ha/Verben ő alakította Todd-ot, jelenleg a WandaVízió minisorozatban játsszik, de részese volt már olyan nagy kaliberű sorozatoknak is, mint a Gyilkos elmék, a Doktor House, illetve jó sok éve a Tuti gimi rajongók is élvezhették alakítását.
 
Fejeket ő is tud vágni, az biztos, mi pedig izgatottan várjuk, milyen irányba vezet a fura nyomozó útja.
 
Fotó: Youtube/Team Coco