Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Te ismered a francia vajtartót?


Elég régóta keresem a megfelelő vajtartót (igen, ez már a kor...), de mindegyikben találtam kifogást. A színe, mérete, anyaga vagy esetleg az ára nem tetszett, egyszerűen nem volt meg az igazi. Az volt a tervem, hogy az utazások során találom majd meg azt a darabot, amit szívesen hazaviszek, de sajnos sosem találkoztam egy széppel sem, így ez is bukott. Amikor már úgy voltam vele, hogy jó az a vaj, ahogy szinte szétfolyik a hűtőben, mert nem lehet rá visszarakni rendesen a papírt, na akkor szembejött egy Facebook post.
Tiszaváry Fanni bejegyzését pillantottam meg a Vegyél hazait csoportban. Egy szuperül kinéző kis tartót láttam a képen, azt írta: francia vizes vajtartó. Na mondom ez tetszik, de mi az, hogy vizes?
Szerencsére nem kellett sokáig gondolkodnom vagy kutakodnom, mert Fanni azonnal illusztrálta a dolgot: a vajtartó két részből áll. Az egyikbe megy a vaj, a másikba víz, és ahogy „összeborítod” a kettőt a víz által nem szárad ki a vaj. Végig csodásan puha lesz. Na mondom ez kell nekem! Megnéztem egy csomó videót, meg beszéltem Fannival és meg is rendeltem a kézzel készített, egyedi vajtartót. Bár még kipróbálni nem mertem, de már otthon van, és már rendkívül elégedett vagyok!
Nézz meg Te is egy videót a működésről itt: https://www.youtube.com/watch?v=0CfNV9t5-kU
ha pedig kíváncsi vagy Fanni munkáira, katt ide: https://www.facebook.com/Tiszavary/
 
A blogcikk természetesen nem reklám, csak öröm!
A képen egy ilyen Tiszaváry Fanni vajtartó látható.