Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

TOP10 munkahely (a LinkedIn szerint)


A LinkedIn immár több éve kiadja a TOP10-es listáját, amelyben felsorolják a világ legjobb munkahelyeit. Bár az előző éveket megtépázta a vírushelyzet, és sokan talán még ma is home office-ból dolgoznak, mégis sikerült elég szép kis listát összerakni. Nézzük!
 
10. Comcast – az NBC és a Universal Pictures tulajdonosa
9. Apple – azt hiszem ezt nem kell megmagyarázni, viszont én azt hittem, előrébb kap helyet a ranglistán
8. Bank of America – az USA második legnagyobb bankja
7. AT&T – A dallasi távközlési cég gyökerei egészen a 19 századik nyúlnak vissza, a telefon feltalálójához, Alexander Graham Bellhez kötődő vállalat anyacége volt
6. IBM – szerverek, processzorok, szoftverek
5. Wal-Mart – Az Egyesült Államok legnagyobb kiskereskedelmi lánca, a Wal-Mart az ötödik a sorban. A cég hatalmas foglalkoztató, csak az Egyesült Államokban 1,6 millió dolgozója van, világszerte pedig 2,2 millió munkavállalóval rendelkezik.
4. JP Morgan Chase – a legnagyobb amerikai bank
3. Wells Fargo – ismét egy amerikai bank
2. Alphabet – a Google anyavállalata. A vállalat irodái világszerte híresek az extrém módon berendezett, színes szobákról, a pihenőhelyekről és a munkavállalóknak biztosított szolgáltatásokról.
1. Amazon – A LinkedIn szerint az Seattle-i központú technológiai vállalatnál a legjobb dolgozni 2022-ben. Az e-kereskedelmi, streaming média és cloud szolgáltatónak több mint 1,6 millió munkavállalója van. Az eredmény némileg meglepő annak fényében, hogy sokan panaszkodnak a munkakörülményekre, különösen a raktárban dolgozók, miszerint a pihenőidő kevés a, teljesítménycélok pedig szinte teljesíthetetlenek.
 
Te melyik cégnél dolgoznál szívesen?