Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Okos otthon


Az okos otthon kialakítása nem egy bonyolult dolog, csak egy kis bátorságra van szükség. Ha hiszel benne, jó eséllyel nem is fogod megbánni, a kivitelezésben pedig akár tervezéssel foglalkozó szakemberek is segítségedre lehetnek. Manapság a legtöbb okos eszköz „plug and play” alapján működik, ami azt jelenti, hogy bedugjuk, és már használhatjuk is. A bonyolultabb eszközök használata sem jelenthet problémát, hiszen telefonnal vagy tablettel könnyen tudjuk irányítani a rendszert.

Nézzünk néhány ötletet!

Fény
Ha az okos technológiával szeretnék megismerkedni, akkor legjobb választás, ha a világítással kezded. Legelső lépés, hogy az izzókat csavard be a foglalatba, majd töltsd le a hozzá tartozó applikációt a telefonodra, aztán kedvedre állíthatod a fényerőt.

Okos konnektor
Nincs más dolgod, csak annyi, hogy bedugd a konnektorba és csatlakoztatod a készüléket. Az applikáció segítségével akár egy nyaralás alatt is ellenőrizni tudod, hogy mindent lekapcsoltál-e.

Intelligens érzékelők
Egy füstérzékelő sokat tud segíteni, ha telefonon keresztül jelez. A vízérzékelő egy esetleges csőtörés esetén nagyon hasznos, a mozgásérzékelők pedig jeleznek, ha valaki járkál a házban vagy a kertben.

További ötletekért kattints az alábbi oldalra: https://otthonautomatika.reblog.hu/4-egyszeru-otlet-az-okos-otthon-kialakitashoz

Csak okosan!

Pacsi,

Eszti