Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Nagy a dugó? Használj közösségi járművet

 
A nyár beköszöntével a budapesti közlekedés elesett... lezárták a Lánchídat, számos utat felbontottak, a 3-as metró helyett pótlóbusz jár és néhány villamost is kék csoda helyettesít. Leggyakrabban autóval járok, bár tudom nagy luxus... mentségemre szóljon, hogy csomószor igénybe veszem a közösségi autókat, főként a MOL Limot és a Share Now-t (korábbi nevén Drive Now-t), a GreenGo-val egyáltalán nincs tapasztalatom. Na de, az elmúlt pár hétben többször átültem a kötött pályás járművekre – főként a 49-es villamos, a 4-es metró és a kisföldalatti szállít A-ból B-be – de megesik velem az is, hogy inkább rollerre pattanok. Sőt, a megújult MOL Bubi is izgatja a fantáziám. Össze is szedtem a költségeket, hogy Te is tudd, mivel jársz a legjobban! (Persze vannak bérletek és akciók, de most a gyors bérlés árait összegezzük.)
 
Lime
250 Ft feloldási díj + 50 Ft/perc
 
Bird (a legújabb közösségi roller)
kb. 300 Ft feloldási díj + 45 Ft/perc
 
Mol Bubi
100 Ft bankkártya-regisztrációs díj (amely levásárolható) + 20 Ft/perc – tehát a 100 Ft-os bankkártya díjért 5 percet kapunk
 
A fentiek szerint a Mol Bubi éri meg a legjobban, én biztosan ki is fogom próbálni az új verziót! És a legjobb, hogy eltörölték a kaució díjat, így nem kell több tízezrekkel számolni közösségi bringázáskor! ;)
A rollereket pedig a továbbiakban sem fogom valószínűleg elhanyagolni, hiszen szinte bárhol letehetem, nem kell elmenni egy drosztig.