Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Mit szólnál, ha megszólalna az autód?Elképesztően jó ötletet valósítottak meg! Kicsit kandi-kamerás, kicsit mesebeli és mindenképpen kreatív! Egy benzinkútnál a gyanútlan tankolókat egyszer csak megszólította a saját autójuk. Láttad a videót?

Már az elején szögezzük le: nem szponzorunk a MOL, viszont azon kreatív ötlet mellett, amit szakemberei megvalósítottak, nem tudunk szó nélkül elmenni. Ugyan a videó az extra minőségű üzemanyagukat reklámozza, mi most elvonatkoztatnánk ettől, és maga a gondolat (bárki fejéből pattant is ki 😊) fogott meg minket: hogy az autónk beszél hozzánk. Egy benzinkúton valósították meg ezt: hangszórókat helyeztek el a töltőkutak mentén, majd elbújtatták hazánk kiváló színésznagyságát, az imádott Csuja Imrét, aki hangot adott a gyanútlanul tankolók gépjárművének. Volt, aki nem hitt a fülének, más gyanakodva nézett körül, megint mások meg vették a lapot és azonnal beszélgetésbe elegyedtek a saját autójukkal. Te hogy reagálnál? Kedvencünk a kislány, aki gyermeki ártatlansággal simán beköszön apa autójának, de jó fej a csávó is, aki közli, hogy ma este csillagszállodában alszik kíváncsi járműve. És persze elmaradhatatlanul elhangzik az „Izirájder, öcsém!”is!

Ha nagyon szőrszálhasogatóak akarunk lenni, akkor kicsit még lehetett volna színesíteni a sztorit (bár nem tudjuk, más emberek hogyan reagáltak, szóval hogy mi kerülhetett végül a vágóasztalra), de az ötlet az ötcsillagos, ezért is mutatjuk:
https://www.youtube.com/watch?v=NYCl-VQ6RXg

Kép forrása: Hírstart