Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Mi is az a Winder? Találd meg swipe-olva az álommelót


Manapság már mindenre van egy alkalmazás… A zsebostorok, virtuális öngyújtók és random cicás háttérkép-generátorok világában élünk, és jogosan merül fel a felhasználókban a kérdés: Nincs itt valami értelmes?

Ahogy már sokan tudjátok, mi is büszke tulajdonosai vagyunk egy appnak, ami bár senkinek nem generál kismacskás képeket, a diákmunka keresés terén rendkívül hasznos funkciókkal bír.
Hogy konkrétan mire gondolunk? Hát erre:

• álláskeresés #swipe-pal! •

A Schönherz diákmunkái már nem csak weboldalunkon érhetők el, hanem egy részük felkerül a Winder alkalmazásba is, ahol minden eddiginél könnyebben lehet válogatni az ajánlatok között.

Hogyan használd?
1. Töltsd le az alkalmazást a Play Áruházból vagy az App Store-ból
2. Írd be az adataid és állítsd be a preferenciákat (távolság, munkatípus, tanulmány stb.)
3. A beállított változók alapján a kezdőlapon megjelennek állásajánlataink, amelyek között már tudsz is válogatni. Ha tetszik az ajánlat húzd jobbra, ha nem keltette fel az érdeklődésed, mehet balra
4. A jobbra húzott pozíciók listába szedve megtalálod majd meg a kedvencek között, így ott még több információt tudhatsz meg, és jelentkezhetsz is a szimpatikus állásokra.

A keresés tehát könnyebb, mint valaha, de nem értük be ennyivel!

• Értesítések
Ha egyszer már betápláltad a szűrési paramétereket, mi értesítünk minden új pozícióról, ami érdekes lehet számodra. Sőt! Ha jelentkezel egy pozícióra, a pályázatod eredményéről is így kapsz visszajelzést.

• Térkép
Lokáció alapú keresés a pontosabb tájékozódásért

• Bérkalkulátor
A nettó – bruttó átváltást sem kell többé magadnak végezned. Kalkulátorunkban automatikusan a diákmunkákra vonatkozó adókulcs segítségével tudod kiszámítani mennyi is az annyi.

• Egyéni listák
Külön listába gyűjtjük Neked a kedvelt munkákat és a futó pályázatokat is.

• CV feltöltés
Amennyiben van kész önéletrajzod, ezt minden további nélkül csatolni tudod a profilodhoz, ezzel pedig időt takaríthatsz meg.

Ez tehát a Winder! Az app, ami segít, hogy a lehető legkördülékenyebben menjen az álláskeresés.

Töltsd le Te is, és kövesd a Winder Facebook oldalát!

Letöltés:
📱iOS
📱Android