Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Mi az a Revolut és miért jó Neked?


Igyekszem röviden és tömören fogalmazni, bár valószínűleg oldalakon keresztül lehetne írni arról, mi is az a Revolut és miért jó használni... Azért most maradjunk szűk korlátoknál.
 
A Revolut egy pre-paid kártyát kibocsátó fintech vállalat. A „pre-paid kártya” kifejezés pedig azt jelenti, hogy a kártya nem bankhoz kötött, és általában egy olyan összeget raksz rá, amiről tudod, hogy el is fogod költeni/mi a terved vele.
 
Szuper akkor, ha
·      utazol – mert középárfolyamon válthatsz szinte bármilyen pénznemre pillanatok alatt
·      barátokkal vagy – csak másodpercek kérdése és a költségeket már szét is osztottad
·      ha sűrűn hagysz el dolgokat – egy kattintással letilthatod a kártyád, de mégsem maradsz pénz nélkül, hiszen virtuális kártyával is tudsz fizetni ;)
·      ha közös kasszán vagytok – társkártyával egyszerű (?) az élet
·      spórolnál – könnyen létrehozhatsz széfeket és gyűjtögetheted a moneyt! Akár rakhatsz be egy-egy adott összeget, amikor épp úgy érzed, de beállíthatsz napi/heti/havi fix beküldést is. Ezeket pedig mind kiegészítheted az aprókkal, amikor mondjuk 187 forintért vásárolsz a boltban – az a tizenhárom forint megy is a széfbe!
·      értesz a kriptopénzekhez – mehet a kriptobányászat!
 
Ja és tudsz ingyenesen levenni róla limitáltan pénzt is, néha életmentő! ;)
 
Egy Revolut felhasználót körülbelül 2 perc létrehozni és 1 hét alatt megérkezik hozzád a fizikai kártya is, viszont addig is tudod használni a virtuális verziót.
Az alap csomag ingyenes, de természetesen vannak nagyon menő metál kártyák is – és ezek bár fizetősök, csomó menő dolog jár velük (biztosítás, reptéri várók – ha végre utazhatunk, concierge stb.)
 
Akinek még nincs, nagyon ajánlom! Imádom, sőt, a mamim 70+ és ő is ezt használja!
Ha ezzel nem győztelek meg, semmivel!
 
Kezdj bele most! Katt: https://www.revolut.com/hu-HU/ vagy tölts le az appot! ;)