Leveles virsli – egyszerű és gyors!
Időnként céges össznépi fogyókúrába fogunk. Merthogy az egyénileg leadott kilók száma sosem hangzik annyira jól, mint a céges társa! Ezen megmozdulások főszervezője Nono, aki most egy nem annyira hizlaló, de fogyókúrásnak sem nevezhető, viszont mindenképpen költségkímélő recepttel állt elő.
„Ma próbáltam ki először (de 100%, hogy nem utoljára😁) ezt a recit; isteni lett és nagyon egyszerű!
Virslis batyu ~ Wonder-pack
Hozzávalók:
- leveles tészta
- virsli
- mustár
- 1 hagyma
- 3 szelet sajt
- 3 csemege uborka
- 1 tojás
- szezámmag
A leveles tésztát kiterítjük, 4-6 virslit ráhelyezünk. Megkenjük 3 evőkanál mustárral (én vegyesen kentem mézessel és simával), majd sült hagyma következik, sajt és végül felkarikázott ecetes uborka. A tészta két oldalát felvágjuk, betakargatjuk vele a tölteléket. A tetejét egy tojással megkenjük, szezámmaggal megszórjuk. 190°C-ra előmelegített sütőbe 20 perc alatt készre sütjük!
Jó étvágyat! Pacsi :)”