Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Körvonal – a legjobb beszélgetős játék


Nagyon rég bekövettem egy „influencer” leányzót Instagramon, mert tetszett a stílusa, és akkor még blogot írt néhány barátnőjével, és őket is követem a mai napig. Bár sok víz lefolyt a bekövetés óta a Dunán, már nincs blog, viszont van két nagyon cuki kisfia, illetve nagyobb betekintést enged a munkájába. Mondjuk nem is igazán betekintést enged, hanem mondjuk úgy, hogy a sok-sok projektje mellett van egy sajátja is, amit a kezdetektől végig kísértem. Ez pedig a Körvonal (és most már számos Körvonal tesó). Végig követtem a termék születését, legalábbis amennyit Inez engedett látni belőle – bár hozzáteszem, pontosan elég volt, hiszen nagyon kiváncsivá tett, és ahogy megjelent, azonnal rendeltem is –, és most az új verziók készülését is.
 
Na de mi is ez a Körvonal?
 
A körvonal egy olyan kérdésekből és felvetésekből álló kártyajáték, ami segít jobban megismerni egymást és önmagunkat is. Egy játék, ahol a kérdésekre nincs jó, vagy rossz válasz, és ahol az őszinteség az egyetlen betartandó szabály. 
 
A játékhoz legalább két fő szükséges, de egy idő után úgyis beszélgetés lesz belőle.😊
 
A játékot kétféleképpen lehet játszani:
Az egyik játékos mindkét esetben húz egy lapot és felolvassa a rajta szereplő kérdést.
1.    Az egyik lehetőség, hogy a felolvasott kérdést csak ő maga válaszolja meg, a többiek meghallgatják, majd a soron következő játékos új lapot húz, amit már ő válaszol meg.
2.    A másik opció, hogy a játékos által felolvasott kérdést az összes résztvevő megválaszolja sorban egymás után. 
 
Ha egy kérdés túl nehéznek tűnik, vagy csak nem akarsz rá válaszolni, akkor jöhet egy új. Időbeli korlát pedig nincs, ha egy szóban válaszolsz vagy 1.000.001-ben akkor is tökéletes.
Nálunk volt könny és sok-sok nevetés is, és tényleg egy igazi önismereti túra ez a játék. Nagyon szuper! (Sőt, ahogy Inez oldalán láttam, gyerkőcöknél is használják – és van már nekik készített verzió is –, fejlődik tőle a beszédkészség, önbizalom stb.🥰)
 
A design is gyönyörű: letisztult, pont annyi, amennyi kell.✨
 
Ha szívesen játszanál, irány a rendelés! Nem fogod megbánni! Valóban jó önismeretre is... 🙂
 
A Körvonalat, és társait (mert már egy csomó új verzió is van, de nekem csak a két körvonal van meg, így erről tudtam nyilatkozni) itt találod: https://korvonal.com/