Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Jön a Sissi második évada és még néhány király sorozat


Tavaly beszámoltunk róla, hogy jön a Sissi első évada az Epic Drama csatornára – ekkor karácsony tájékán jártunk, és most egy újabb szuper hírrel érkezünk! Érkezik a második évad, illetve további király sorozatok! Ha (kivételesen) tévézel, nézd ezt a csatornát, reklámmentesen!😉
 
A Pink Floyd zenekart is inspiráló, 540 fős faluba, Grantchesterbe már 2022. december 19-én megérkezik a karácsony. A település nagyra becsült lelkészének, a jóképű Sidney Chambersnek ez az év legforgalmasabb időszaka, aminek most külön örül – munkájába temetkezve talán háttérbe tudja szorítani az érzelmeket, amiket egy férjétől elhidegült, várandós nő keltett benne. Ünnepi megnyugvás helyett azonban hirtelen azon kapja magát, hogy rutinos, kissé életunt nyomozó barátjával már egy eltűnt vőlegény után nyomoz – az eset pedig nagyon hasonlít egy kilenc évvel ezelőtti, lezáratlan bűnügyre. A Grantchester: Karácsonyi különkiadás hétfőn 21 órakor rajtol el!
 
Ezt követően, december 21. és január 1. között, azaz közel két héten át a legendás írónő előtt tiszteleg az Epic Drama. A Merry Christie-mas! műsorblokk keretein belül a híres krimiregényekből minden délutánra jut egy-egy megfilmesített változat, így többek között az Agatha és a gyilkosság igazsága, aTíz kicsi katona, az Agatha és az éjféli gyilkosságok, A vád tanúja és az Agatha és Istár átka.
 
A világszerte elismert brit állatorvos, James Herriot harmadik évadot is megélő, szívmelengető történetei december 26-án 20 órától, egy karácsonyi epizóddal érnek – egyelőre – véget. A BAFTA-jelölt Az élet dicsérete című sorozatban egy-két húzós eset, csavar és sorsdöntő helyzet után minden központi szereplő (köztük az Oscar-díjas Rachel Schenton) egy helyre gyűlik, és igyekeznek a világot felfordító háború ellenére is a legjobbat kihozni a dolgokból.
 
Végül, de semmiképp sem utolsó sorban, érkezik a Sissi 2. évada is! A hat friss epizódot december 26-31. között vetíti az Epic Drama, esténként 21 órától. Az alkotás a legendás uralkodóné történetét új, szenvedélyes oldaláról mutatja be, aki bátran elfogadta a kihívást, hogy császár- és királynévá válhasson. Az új évadban Sissi és Ferenc József közös életét a közelgő háború réme és magánéleti problémák egyaránt fenyegetik, ugyanis amikor a fiatal császárnő aranykalitkájából kiszabadulva Magyarországra utazik, ott nem csak a puszta és a vendégszerető helyiek nyűgözik le. Előzetes!