Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Izgalmas kirándulós app: Digitális VándorEgy új, ingyenes mobilalkalmazás debütált nemrégiben: kirándulás közben használhatod a természet mélyebb és izgalmasabb felfedezésére, hogy pontosan tudd, mi mellett sétálsz el éppen.
 
Magyarország valamelyik tanösvényén kalandozol éppen. Vajon tudod-e, hogy mi az a tekintélyt parancsoló fa, amit éppen látsz? Vagy a madár, ami most repül el a fejed felett? A természet rengeteg kincset rejt, a Digitális Vándor app pedig ezeket próbálja megismertetni kirándulás közben – amiből így kalandozás, sőt izgalmas játék lesz!
 
Az app egyik legfőbb erénye, hogy egyszerre lehetsz online és offline: valamit érzékelsz a fizikális térben, vele real-time pedig több információt tudhatsz meg ugyanarról, a kezedben tartott mobilod segítségével. És nem csak a természetről, hanem az útba eső épületekről is tájékozódhatsz, de azon sem kell meglepődni, ha egy mesehőssel találkozol, vagy épp egy régi szakma kulisszáiba cseppensz!
 
És akkor jöjjön egy számunkra igen izgalmas funkciója ennek az appnak: a játék! A kiránduláson állomásokba futsz, ahol kérdésekre kell válaszolnod, illetve feladatokat megoldanod. Ha mindezt sikeresen megugrod, akkor videók fogják tovább színesíteni kirándulásod, sőt 3D-vel vagy AR-rel odavarázsolt természeti jelenségekkel és állatokkal is találkozol!
 
Az app Androidos és iOS-es készüléken egyaránt fut (offline is), tedd próbára!
A kép forrása: Google Play screenshot