Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Fekete telefon – mini kritika


Régóta szemeztem már a Fekete telefon című filmmel. Mostanában többször járunk moziba – elvette az eszünket az ETELE plaza prémium mozirészlege – és már Hamarosan a mozikban... ajánlónál tudtam, hogy ezt meg kell nézni! Azonban sokáig húztuk, halasztottuk a dolgot, mígnem ezen a héten végre beültünk a filmre. Ha egy szóval kell jellemeznem: ZSENIÁLIS!
 
Spoilerezni nem fogok, mert meg kell nézni ezt a filmet, de azért néhány mondat, ami lehet Téged is meggyőz!
 
A horror, thriller besorolású filmeket amúgy is nagyon bírom – valahogy tetszik a borzongás, az összerezzenés, a gyomorgörcs, amikor megállsz a popcorn evésben, annyira izgatott vagy, hogy mi fog történni... Ebben a filmben pedig bőven volt ilyen!
És nemcsak maga a sztori, de a szereposztás is kiváló. Nem gondoltam, hogy ilyen jó gyerekszínészek vannak most a vásznakon. Mason Thames és Madeleine McGraw hihetetlenül jól játszik a filmben, pedig még csak 15 és 14 évesek... hihetetlen. És hát ott van még Ethan Hawke a négyszeresen Oscar-díjra jelölt csoda, akit a Mielőtt... filmekből ismerhetünk. De igazából nem tudok olyan szereplőt mondani, aki nem alakít jól ebben a 103 perces izgalomban.
Ami szerintem még nagyon hozzátesz az egészhez az a retro hatás. Körülbelül a 70-es 80-as években lehetünk, és nincs olyan mozzanat, ami nem illeszkedik a korszakba.
...és annak érdekében, hogy ne spoilerezzek, abba kell hagynom az ömlengést. De mindenkinek ajánlom a film megnézését, mert szuperjó lett!
Ízelítőnek itt az előzetes: https://youtu.be/3eGP6im8AZA