Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Ezeket a fesztiválokat tartják meg a nyáronA sok-sok bizonytalanság, huzavona és kivárás után most már tisztulni látszik a kép, hol bulizhatunk 2021 nyarán. Ígértük, hogy visszatérünk egy körképpel, ha már biztossá válnak a lehetőségek, hát voilá!
 
A tavalyi vizsgaidőszak után nem ereszthettük ki a gőzt, nem töltődhettünk fel egy önfeledt bulizással, a jól megérdemelt szórakozást maximum 500 fős koncerteken próbáltuk megélni. De idén végre változik a helyzet – legalábbis most már erősen úgy tűnik!
 
Mind a járványügyi adatok, mind a szabályozások pozitív irányt vettek. Utóbbival kapcsolatban fontos, hogy egyrészről nagy fesztiválok is megrendezhetők, másrészről azokon 18 év alattiak védettségi igazolvány nélkül is részt vehetnek (de ha nincs ilyenük, egy felnőtt védett ember kell melléjük kísérőnek).
 
Az Élményem.hu összegyűjtötte azokat a magyar zenei és kulturális fesztiválokat, amelyeket már minden jel szerint meglátogathatunk a nyáron. Minden fontos infót, elsősorban dátumot, helyszínt, főbb fellépőket megtaláltok a listában. Nincs más hátra, mint kinézni egyet-kettőt, ami a legjobban érdekelhet, és már gondoskodhatsz is a továbbiakról (teló/chat a haveroknak, jegyvásárlás, szállás kérdése stb.).
 
És ha mindehhez pénzt is gyűjtenél, még semmiről sem késtél le, simán regisztrálhatsz akár egyszezonos nyári melóra is iskolaszövetkezetünknél! 😉