Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Elvileg ezeken a fesztiválokon bulizhatunk 2021-benTudjuk, hogy az utóbbi másfél év mennyi kuszaságot okozott, és azt is, hogy előre tervezni kb. lehetetlen. Így vannak ezzel a fesztiválszervezők is. De vajon akkor mik a kilátásaink a 2021-es fesztiválszezont illetően? Körülnéztünk, mondjuk!
 
Jelen pillanatban ezeknek a fesztiváloknak a szervezői döntöttek úgy, hogy ha az aktuális járványügyi rendelkezések lehetővé teszik, ők biztosan megtartják a rendezvényt:


Nemzetközi Gastroblues Fesztivál június 28-július 4., Paks
Bánkitó Fesztivál július 8-10., Bánk
S.U.N. Fesztivál július 19-26., Csobánkapuszta
Művészetek Völgye július 23-augusztus 1., Kapolcs
Paloznaki Jazzpiknik július 29-31., Paloznak
Ördögkatlan augusztus 3-7., Nagyharsány
EFOTT augusztus 11-15., Velencei-tó
Kolorádó Fesztivál augusztus 11-14., Adyliget (Nagykovácsi)
Fekete Zaj Fesztivál augusztus 18-21., Mátra-Sástó
Fishing on Orfű augusztus 24-29., Orfű
Veszprémi Utcazene Fesztivál augusztus 25-28., Veszprém
UbikEklektik augusztus 25-29., Felsőtárkány
 
Ha jól állt bennünk össze a kép, akkor a Campus, a Strand, az Ozora, a Rockmaraton, a B my Lake és a Szegedi Ifjúsági napok szervezői még hezitálnak. Lehetséges dátumaik vannak, de nem döntöttek még biztosan/egyértelműen arról, hogy ha lehet, akkor valóban megtartják a rendezvényt.
 
Azért akárhogyan is nézzük, ha lehetnek fesztiválok, akkor azért lesz miből válogatni. Stílusban és helyszínt illetően is! Nem beszélve még a kisebb, illetve helyi, városi rendezvényekről, amelyek szintén beindulhatnak, ha a helyzet engedi. De hangsúlyozzuk: a fentiek az aktuális állapotot tükrözik, 2021. május elején. Nyilván változások lehetnek, hiszen ahogy blogírásunkat kezdtük is, előre megmondani a tutit most lehetetlen küldetés lenne.
 
Igyekszünk majd visszatérni egy újabb körképpel, ha közeledik az idő, amikor végre és tényleg bulizhatunk 😉És ha az egyetemisták nagy kedvencét, az EFOTT is megrendezik, akkor idén is találkozunk, hiszen mi ultrabiztosan kiköltözünk a Schönherz Iskolaszövetkezettel a Velencei-tó partjára!

 
Fotó: EFOTT