Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Azonnal töltsd le: itt a friss Természetjáró app


Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de hozzám nagyon közel került a természet az elmúlt időszakban. Lehet, hogy ez is a korral jár, de valahogy imádok túrázni, sőt elkezdtünk hegyet mászni is, de erről majd egy külön cikkben. :)
Több app is van már a telefonomon ebben a témában, sőt már egy külön mappát is kaptak, tehát igazán nagyban tolom. Régi nagy kedvencem és sokszor megerősít a szeretetben a Természetjáró app, ahol vannak fent útvonalak, amelyekből kiindulhatunk (a Magyar Természetjáró Szövetség által összegyűjtött útvonalakat is tartalmazza), de mi is rakhatunk fel újonnan felfedezett túrákat. Na most, ez az alkalmazás megújult és nagyon-nagyon menő frissítések kerültek bele. Nézzük!
 
Viszlát főmenü! Az app indításakor egy felfedezés-menüpontban találod magad, ahol túrajavaslatok jelennek meg, és még az app funkciógyűjteményébe is bevezetést kaphatsz. A bal felső sarokba kerültek az egyes szűrőopciók, amelyekkel a képernyőre varázsolhatsz különféle interaktív elemeket (túrák kiindulási pontja, látnivalók, szállások). Ha pedig mindez nem lenne elég, egy kiterjesztett valóságot használó csúcskeresőt is elérsz a térképrétegek felett található gombra kattintva.
Ebben az appban minden egyben van egy modern túrához. Töltsd le Te is és túrázz! Fedezd fel az országot. :)