Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

AutósMozi - moziélmény négy keréken


Újra divatba jöttek az autósmozik, amelyek fénykorukat Amerikában, a 60-as években élték. Hazánkban 1984-ben jött létre az első mozi Szentendrén, amelyet aztán továbbiak követtek, de az utóbbi időben valahogy eltűntek a színről. És itt vannak újra, sőt egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Íme néhány hangulatos autósmozi, amelyet az országban megtalálsz. Egy szabad estén nagyszerű program lehet mindenki számára!

1. Csopak

A mozi a 73-as úton található, Csopak és Veszprém között. A hely már önmagában is gyönyörű, nagyszerű játszótérrel, pici állatkerttel és egy étteremmel spékelve. Érdemes néhány órával korábban érkezni, és meglátogatni mindezt!

2. Mogyoród

A Hungaroring mellett található, és közel 400 autó befogadására képes. Ennek a mozinak van a legnagyobb vetítővászna az országban!

3. Nyírpazony

Ha Nyíregyháza közelében jársz, és már körbebarangoltad az állatkertet, esti programként érdemes ellátogatni ebbe az autósmoziba. Itt akár a film alatt is rendelhetsz egy pizzát az étteremből!

4. Árkád Mozi Budapest 

Az Árkád bevásárló központ parkolóházának tetején nézheted meg kedvenc filmjeidet. A mozi 100 autó befogadására képes, a parkolás érkezési sorrendben zajlik. Régi és új filmek egyaránt megtekinthetőek a mozivásznon.

Jó filmélményt!

Pacsi,

Eszti