Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Among Us – miért szeretjük ennyire?Bő két éve indult, és mára nagyjából nincs olyan haladó szellemű fiatal, aki ne találkozott volna vele - 2020 egyik legnagyobb sikersztorija lett az Among Us. A fejlesztők folyamatosan rajta is vannak, hogy további újdonságokat és új pályákat építsenek bele, bár pár napja közzétettek egy bejegyzést, hogy miért csúsznak a frissítések.
 
2018-ban dobta piacra az Innersloth (magyarul elég vicces, „belső lajhár”…) csapata az Among Ust, népszerűsége pedig Twitches áramlása után durvult be, streamerek, influencerek világszerte foglalkoztak a témával. Tavaly nyárra már az egyik legismertebb appá avanzsált (novemberre már félmilliárd játékost számlált!), és pont emiatt van nehéz dolga a fejlesztői gárdának: egyszerűen sokkal népszerűbb lett annál, mint amire számítottak, így az eredetileg három szakembernek delegált feladatra új munkacsoportot kellett mozgósítani.
 
Hogy minek is köszönheti népszerűségét ez az egyébként rendkívül egyszerű játék, arról itt találhattok egy rövid videót a metabrotól:
https://www.youtube.com/watch?v=dctlzYe_AaU
 
Jelenleg iOS-es és Androidos okostelefonon érhető el az impostoros program, illetve PC-n és Nintendo Switchen is. 2021-et illetően pedig Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re ígérik az alkotók, de állítólag a tervekről hamarosan egy roadmapet is közzé fognak tenni. Ezzel párhuzamosan a rajongói sorozat is készül, és van egy olyan érzésünk, hogy ezzel közel sincs még vége az őrületnek.