Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

A vírus pozitív oldalára írandó: ingyen mehetsz rangos konferenciákra!Utáljuk mindannyian ezt az egész vírushelyzetet úgy, ahogy van. Ugyanakkor be kell látni, hogy hozott némi jót is ez az őrület, amely lassan már egy éve borította fel életünket. Ingyen látogathatunk el például tök jó szakmai konferenciákra! Akár pizsamában…
 
Persze nyilván pozitívum az is, hogy újra fontossá váltak a családi-baráti kötelékek (most itt kicsit tegyük félre, hogy olykor éppen a család kerget őrületbe…), hogy tisztul a levegő, és hogy egy csomó ügyet intézhetünk már online, de találtunk még egyet, amit bátor szívvel ajánlunk, mert csak hasznodra válhat: az online konferenciák látogatását.
 
Biztosan többször szemeztél már Te is azokkal a szakmai fórumokkal, előadássorozatokkal, ahová a „nagy, öltönyös emberek” járnak, de a részvétel költségeit nem igazán tudtad volna finanszírozni. Na, most már anyagi kifogásunk nem lehet, hiszen több rangos konferencia is elérhetővé vált bárki számára. Érdemes körülnézni a neten, hogy azokban a témákban, amik hozzád közel állnak, milyen alkalmakat hirdetnek meg: kis böngészés után szuper lehetőségekkel fogsz találkozni, ahol kiváló szakemberek tartanak beszámolót szakmai újdonságokról, tágítják ismereteinket, vagy éppen vezetnek be a kulisszák mögé.
 
Mi rögtön ajánlanánk is egyet infokommunikációs területre! HTE Infokom 2020 konferencia a hivatalos neve, sokadjára tartják az IKT szakma képviselővel és képviselőinek. Idén november 18-án és 19-én lesz, délutánonként 13:00-18:30 között, igen neves szakemberekkel. Önvezető autók, járműkommunikáció, intelligens infrastruktúrák, 3G jövőképe, zöld 5G, kiberbiztonság… Megannyi izgalmas téma, aminek most ingyenesen lehetsz szem- és fültanúja élőben, az online térben. ITT látod bővebben, milyen témakörök közül válogathatsz. És míg egy konferencián illik azért a székben maradni, itt nyugodtan kapcsolódhatsz csak azokba az előadásokba, amelyek az érdeklődési körödhöz közel állnak.
 
Egyre figyelj: regisztrálni előre érdemes, és akkor időben megkapod az élő közvetítés linkjét! Itt regelj be:
 https://www.hte.hu/web/infokom2020/regisztracio
 
Élj a lehetőséggel, és vigyázz magadra,
pussz:
Zsé