Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

A héten több sípálya is megnyitott végre!A külföldi sí- és snowboardlehetőségeknek idén nagyjából off, úgyhogy különösen jó hír, hogy Eplény után végre megnyitották a héten a mátraszentistváni Síparkot, majd a visegrádit is. Szombattól pedig üzembe helyezik a sátoraljaújhelyi síterepet. A hóágyúknak besegített a természet is, szuper program lehet hétvégére!
 
Kedden 4 pályával nyitották újra a hazánk legmodernebb síliftjével is büszkélkedő Síparkot Mátraszentistvánon, majd a hét folyamán további pályákat helyeztek üzembe. Ezeket csak síelők és snowboardosok használhatják, szánkózást, illetve céltalan nézelődést nem engedélyeznek. A hűtte elvitelre üzemel, a melegedőket azonban zárva tartják. A síiskola és a kölcsönző is üzemel.
 
Eplényben december 3-ától már tart a síszezon (szánkózni, bóklászni ott sem lehet), és szuper hír, hogy Visegrád is várja már a sportolókat. Friss infó, hogy január 16-án, szombaton megnyitják a sátoraljaújhelyi síterepet. Kékestetőn a hétvégén csak a 70 méteres tanpálya érhető el síelés céljából, a déli sípályát január 18-tól tervezik megnyitni.
 
Az egyes sípályák közösségi oldalain közzéteszik az legfrissebb infókat, így tervezéskor, illetve indulás előtt érdemes gyorsan végigfutni ezeken. Hajrá! 😊