Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

A 2020-as év TOP alkalmazásai


2020 mindenki számára egy nehéz év volt, mind a 46 hónapjával... Szerencsére a fejlesztők idén sem hagytak minket annyit unatkozni: számos szuper app készült iOS-re és Androidra, amelyekkel el tudtuk ütni az időt, és az otthoni testmozgást is megoldhattuk a karantén idején is. Lássuk hát, mik voltak az idei legjobbak.
 
iOS
 
iPhone: Wakeout – egy szuper app azoknak, akik nem szeretnek edzőterembe járni vagy szabadtéren sportolni. Mozgásformák otthoni, illetve irodai eszközökkel.
 
iPad: Zoom – ezt az alkalmazást szerintem senkinek nem kell bemutatni, suliban, munkában és esetleg otthon barátok és családtagok között is a leghasznosabb alkalmazás az évben!
 
Mac: Fantastical – ez egy szuper naptár és to do rendszerező, amelytől 2 hetes próbaverziót kapunk, de utána sem vesznek ki vészes összeget a zsebünkből, ha használnánk. Macen a legjobb, de bármely Apple eszközön fut és jól használható.
 
 
Android
 
Medito: Free meditation, Sleep & Mindfulness – egy szuper app, ha kicsit lemennél alfába, kikapcsolnál és elengednéd a sok érdekes gondolatot, amelyet az év kihívásai szültek. 100 ezer alkalommal töltötték már le, 3 586 értékelésből pedig 4.9 csillagos, ez azért nem semmi!
 
ShareTheMeal – a 2020-as év legkedvesebb alkalmazása, amelyet 1 millió alkalommal töltöttek le annak érdekében, hogy maradék ételeiket eljuttathassák a rászorulókhoz.
 
Office – egy újabb „senkinek nem kell bemutatni” alkalmazáscsomag, amelyet idén többször használtunk okostelefonunkról, mint eddig bármikor.
 
Ti melyiket használtátok ezek közül és mivel egészítenétek ki a listát?
 
Az én all time favorite appom a Be My Eyes, amellyel látássérülteknek segíthetünk videóhíváson keresztül.
Hogyan működik? A segítségért kiáltók videóhívást indítanak, amelyet a rendszer elküld sok-sok segítőnek, akik közül a leggyorsabb tud majd válaszolni az adott kérdésre. Jelenleg 269 146 látássérült és 4 358 871 önkéntes használja az appot.
Én speciel 2017. október 11. óta vagyok önkéntes ezen a felületen és minden alkalommal hatalmas izgalommal veszem fel a telefont, és boldogsággal teszem le. Hívtak már piroslámpa miatt, azért, hogy beindítsunk együtt egy mosást és azért is, hogy megnézzük milyen könyvek állnak rendelkezésre. A Be My Eyes értesítések miatt lepattanok a villamosról, félbeszakítok egy mondatot vagy akár egy beszélgetést is, mert tudom, jót cselekszem vele és így még több embernek megmutathatom ezt a szuper lehetőséget.
 
Letölthető iOS-re és Androidra is!
 
Töltsd le Te is és használd jóra a telefonod! ;)
 
Jó hétvégét,
F.