Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

5 spórolós tipp karácsonyra


A karácsony a legtöbb háztartásban egy pénztárcát nem kímélő ünnep... sajnos általában nálunk is! Most viszont összeszedtünk 5 tippet, hogy megkíméld bankkártyád eme nemes ünnepen!
 
1.    Készíts ajándékot sajátkezűleg
Tedd személyessé az ajándékot, és készítsd el Te magad! Számos hazai oldalból és videóból meríthetsz, de Pinteresten is rengeteg ötletet találsz. Sőt, a legtöbbnél lépésről lépésre le van írva, mit kell tenned a tökéletes végeredményért! DIY-ra fel!

2.    Adj ajándékkártyát
Ha nem tudod pontosan mit vegyél, viszont megvan, hogy milyen összegben gondolkodsz, akkor a legjobb választás az ajándékkártya! Ma már szinte bárhol kaphatsz ilyet, és az ajándékozott arra költi, ami a legjobban tetszik neki!

3.    Ajándékozz digitálisan
Szerencsére ismét egyre menőbb olvasni, s sokaknak erre is van okoseszköze: e-book olvasó, tablet vagy akár telefon. Ajándékozz elektronikusan könyvet, spórolj és védd a fákat!

4.    Hagyj fel a csomagolással
A csomagolópapírok Kánaánja tárul elénk minden üzletben karácsony előtt, viszont egy-egy színes-mintás papírtekercs és néhány guriga szalag és már ott hagytál egy vagyont. Hagyj fel inkább a csomagolással (úgyis mindig dilemma: tépjem vagy szépen a cellux mentén bontsam?), vagy tekerd ajándékaid régi újságpapírba! És lám: ajándék és környezetvédelem is egyben!

5.    Használd az árukeresőt
Ma már számos olyan termék van, amelyet akár több tíz webshopon is megtalálsz. Használd az árukeresőt, és a kiválasztott terméket vedd meg a legjobb áron!
 
Ajándékozásra és spórolásra fel! : )