Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

5 „influencer”, akit érdemes követned Instán


Nem igazán vagyok oda az influencer szóért, de van egy-két olyan profil Instán, akiket érdemes követni a címből pedig így derül ki igazán, miről is szól ez az írás! :D
Most 5 olyan profilt szeretnék megosztani, akiket szerintem érdemes követni, mert hozzátehetnek az életünkhöz.
 
1.    @ottanna
 
Ott Anna az, aki tudta nélkül egyengeti kulturális énem: folyamatosan olvasásra ösztönöz. Anna nem habzsolja a könyveket, hanem annál sokkal durvább, amit csinál. El sem tudom képzelni milyen gyorsasággal olvas, de igazából mindegy is az én szempontomból. Rengeteg könyvet olvas, és mindegyikről megosztja a véleményét. Ha nem tetszik neki, azt is. Dolgozik egyébként a Hadik kulturális eseményein, a Margón, a Könyves Magazinon és tanít a METU-n. Ha pedig épp nem tudod, milyen könyveket rendelj legközelebb, akkor azonnal kövesd be és böngészd át a feedjét!
 
2.    @aboutahome
 
Ő az számora, aki a legközelebb tudta hozni hozzám a zero waste életmódot. Igyekszem dolgozni magamon ezügyben, de sokszor falakba ütközöm. Viszont Wertán Sára mindig ott van és pont azt osztja meg, amire épp szükségem van. Hogyan komposztálj, miként használj fel egy dekort többször, hogy mégse legyen ugyanaz. Hogyan készíts házi takarítószereket otthon, környezetkímélő hozzávalókból stb. Egyszerűen és nem tolakodóan lép be a napjaidba és formálja át nézeteid. Zseniális!
 
3.    @sikidegvagyok
 
„akárki akármit mond”, „ülj le egyes”, „érted már nekem volt kellemetlen” – szakzsargonok...
A sikidegvagyok feed nem más, mint az életünk elszólásai, amelyek nem egy-egy embertől származnak, hanem szinte mindannyian használjuk őket és mégis sikidegek vagyunk a legtöbb kifejezéstől. Vannak szavak, mondatok, de mára már videók is, amelyek egyszerűen megnevettetik az embert! Szerintem mindenkinek kötelező, ha pedig tetszik, érdemes a podcastet is meghallgatni! Spotify: sikidegvagyok
 
4.    @nemakarokbeleszolni
 
Három csodanő, akik megfogták az élet lényegét: kifigurázzák azt, amivel találkozunk a mindennapokban. Ahogy a név is sejteti, nem akarnak beleszólni, de természetesen mindenbe belekotnyeleskednek a lehető legjobb módon, videókban! Gyerekkel az élet, másnap, melyik ruhát vegyem fel, fogszabályzó és minden, amit csak el tudsz képzelni. Már könyvük is van, bár azzal még én is le vagyok maradva (lehet, mert Ott Anna még nem ajánlotta? :D). Must follow!
 
5.    @vilagjarocsalad
 
Ha szeretsz túrázni, világot látni, esetleg vadkempingezni, de néha nincs ötleted, hogyan kéne nekiindulni, akkor ez a család biztosan segíteni fog! Bár gyerkőccel járják a világot, de számos praktika és úticél elsajátítható tőlük! Én imádom a storykat is: szép képek, számos ötlet. Utazz velük! ;)