Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

4 ötlet kutyás gazdiknak!


Házi kedvenceink életét is átalakította a vírus terjedése. Többszörös kutyagazdiként, összegyűjtöttem Nektek néhány tippet, hogyan is tehetitek kevésbé unalmassá, mindemellett biztonságosabbá kis kedvencetek életét ebben a furcsa időszakban.

1. Alapos felkészülés

Ebben az időszakban próbáljuk minimalizálni a bolti látogatásokat, ezért fontos, hogy bevásárláskor (remélem, heti 1-nél többször nem mész 😊) minden szükséges kelléket szerezz be a kutyusodnak is: kutyatáp vagy egyéb étel, jutalomfalat, játék, zaccser…

2. Fertőtlenítés

A higiéniai előírások betartása nem csak az emberekre vonatkozni. Ezért minden sétáltatás, utcára menetel után tanácsos megmosd kedvenced lábát és bundáját. A nyakörvet, pórázt és labdát egy fertőtlenítő kendővel tudod legegyszerűbben tisztán tartani.

3. Csináljatok közös programot!

Ebben az időszakban sokkal nehezebb szinten tartani kutyánk fizikai aktivitását, de azért tegyünk meg mindent a célért, amit csak lehet! Érdemes például minden étkezést „ételadagoló” játékhoz kapcsolni, így ebünk is jobban lefoglalja magát, ráadásul egy étkezés is tovább tart.

4. Új trükkök

Online felületeken számos tanácsot találsz, hogyan tudod megtanítani valami újra négylábú barátod. Ez is lefoglalja őt, érzi a törődést, és végül még sikerélményetek is lesz! Egyes kutyaiskolák online kurzusokat is kínálnak, ha gondolod, ilyenre is benevhettek.

Kitartást, és jó játékot Nektek!
Kutyás képeket pedig bármikor küldhettek nekem, imádni fogom J: marketingmuhely@schonherz.hu

Puszi, pacsi 🐾

Eszti