Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

3 Netflix-trükk, fanatikusoknak!Ma már legtöbben nem a TV-t nézzük, hanem az okos kütyüinket bújjuk filmekért vagy sorozatokért. Az egyik legnépszerűbb platform a Netflix, amelyhez most hoztunk néhány trükköt, amivel még kényelmesebbé teheted a tartalomfogyasztást. Aztán vigyázz, nehogy „csak úgy” elteljenek a napok... ;)
 
 
1.    Válasszon helyettem a Netflix!
 
Van, amikor egyszerűen csak nem tudsz választani a címek közül, mert többszáz szuper tartalmat kínálnak... Na, ekkor kell rákattintani a Reelgood.hu-ra, ami megoldja helyetted a döntést! Kattints, és nézd meg, mit fogyassz ma! Ne ijedj meg, ha az oldal kiírja, hogy nem támogatott itthon, csak szimplán nyomj a U.S. verzióra és már pörgetheted is a Netflix-rulettet!
 
2.    Nézd a legjobb minőségben!
 
Tudtad, hogy vannak olyan időszakok, amikor sokkal jobb a tartalmak minősége? Csúcsidőn kívül a Netflix a lehető legjobb minőségben adja filmjeit és sorozatait. Ezért érdemes egy-egy óra között vagy ebédszünet közben megnézned egy gyors, arra érdemes sorozatrészt.
 
3.    Nézzétek együtt, még ebben a nehéz időszakban is
 
Van olyan sorozat, amelynek minden részét közösen nézitek a haverokkal? Tudjuk, hogy ebben a különleges időszakban nagyon nehéz összehozni, hogy többen egy időben, egy helyen lehessünk... De nyugi, ezt is meg lehet oldani! Pontosan ezen probléma áthidalására találták ki a Kastet, amellyel pillanatok alatt folytathatjátok közösen a sorozatokat. Katt, és nézzétek együtt a Netflixet!

Popcornt bekészíteni és indulhat a filmezés/sorozatozás!