Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

2020 öt legjobb karácsonyi videója


Minden évben eljön az az időszak, amikor a cégek egymásra licitálva mutatják be karácsonyi reklámjaikat. Ez idén sem volt másképp, sőt, talán még több megható rövidfilm látott napvilágot november óta, mint eddig. Most összeszedtük a mi ízlésünk szerinti 5 legjobbat!
 
1.    A Coca-cola nemcsak karácsonykor, hanem egész évben a legjobb reklámokat dobja piacra. Azonban ebben az évben valahogy igazán eltalálták és a legegyszerűbb módszerrel vettek le minket a lábunkról. Katt!
Elég találó, nem igaz? Nyugi, azért van egy tipik karácsonyi is mellé: ezt itt tudod megnézni.

2.    A német gyógyszergyártó cég, a Doc Morris egy annyira kedves videót rakott össze, hogy szinte az első másodperctől kezdve a könnyeinktől küszködtünk. Hadd ne fűzzünk hozzá semmit, csak csekkold. :)

3.    A harmadik helyet a Telenor kampánya kapta, amely rendhagyó módon közelítette meg az ünnepi hangulatot. Nézd csak meg, miket letaglózott. :)

4.    Bár a dobogóról lecsúszott, de irtó cuki a SuperValu (ír szupermarketlánc) reklámja is. Megmutatja, hogy mely kapcsolataink az igazán fontosak. 

5.    A végére pedig az Amazont hagytuk, akik nem csak megható, de nagyon szépen kidolgozott és érdekes belső küzdelmeket bemutató kisfilmet készítettek. Nézd meg Te is!
 
Ezekkel a karácsonyi reklámokkal szeretnénk mi is nagyon boldog ünnepeket kívánni, és reméljük, hogy mindenki olyan megható pillanatokkal zárja ezt az évet, amelyeket a fent felsorolt videókban láthatunk.
 
Boldog ünnepeket!