Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

Hírek

Hírek

Zárt képzést indítunk


Kedves Partnerünk!
 

A Schönherz Akadémia sikeres képzései után az oktatási folyamatok következő szintjére lépünk, hogy még több versenyképes tudású diákmunkaerővel segíthessük Partnereink igényeit!
 

ZÁRT KÉPZÉSI MÓDSZER

 
Háttér: számos Partnerünk adott pozíciókra speciális IT tudással rendelkező fiatalokat keres. Az egyetemeken megszerzett ismeretek azonban sokszor nem elegendők a piac elvárásaihoz képest. Az anomália feloldására kínálunk megoldást a zárt képzési rendszerrel.
 
A Zárt képzési módszer tematikánk az egyetemi oktatást fejleszti tovább, és emeli olyan szintre, amely Partnereink (vagy éppen adott Partnerünk) elvárásaihoz igazodik.

Első lépésként kollégáink felmérik Partnereink igényeit, majd az elhangzottak alapján oktatók (gyakorlott szakemberek) bevonásával megteremtjük az adott képzés elméleti hátterét. Ezt követően szakembereink kidolgozzák a fejlesztési tematikát és összeállítják a tanfolyam menetrendjét. HR részlegünk kompetens diákokat (igény esetén főállású dolgozókat) toboroz a képzésre, amelyet egy, a cégnél történő nyíltnappal megtámogatunk. A jelentkezők közül szakmai előszűrés után választunk, majd megkezdődik az adott kompetencia elsajátítása. A szakmai kurzus körülbelül 8-12 hetet vesz igénybe, amelyet soft skill képzéssel egészítünk ki (utóbbi szolgáltatás önmagában is igényelhető). A tanfolyamot követően diákjaink 4 hetet töltenek projektmunkával a cégnél. Ez idő alatt Parterünk is fel tudja mérni, megfelelő-e számára a képzett diákok tudása. Végül a projektzárás következik, amely során Partnerünk kiválasztja a számára legmegfelelőbb alkalmazottakat.

 
A zárt képzés előnyei
 
·       a képzések specifikusak, a Partnerünk által elvárt tudásra készítenek fel
·       egyszerre több, azonos tudással rendelkező diák- és/vagy fő állású munkaerő
·       aktív részvételi lehetőség a kiválasztásban
·       Partnerünk csak a képzési költséget fizeti ki, nem terhelik a szervezési, illetve toborzási munkafolyamatok, sem a kiadások, valamint a munkaerő órabére sem lesz drágább a speciális képzettség okán
·       már meglévő munkatársak továbbképzési lehetősége
·       továbbfejlődési és továbbfejlesztési lehetőség
 
A zárt képzési rendszer elméleti és gyakorlati részéből adódóan teljes szakmai tudással és felkészültséggel rendelkező diákokat tudunk biztosítani, akár munkaerőhiánnyal tartósan küzdő Partnereink számára is.
 

Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!
A képzéssel kapcsolatos kérdésekben Kenéz Zsanett kolléganőnk készséggel áll rendelkezésre.
E-mail: kenez.zsanett@schonherz.hu
Tel.: +36 70 502 7692
 

Kérjük, segítse Ön is a munkánkat!

Milyen lenne az ideális Junior informatikai munkaerő? kérdőívünk célja, hogy a válaszokból még átfogóbb képet kaphassunk az IT szektor munkaerővel kapcsolatos elvárásairól. Véleménye fontos számunkra, és megköszönjük, ha áldoz néhány percet a kitöltésre.