Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

Hírek

Hírek

Új pozíciók nyíltak a Nokiánál


Tovább bővül a mára stratégiai központtá avanzsált Nokia hazai részlege, amelynek kapcsán új lehetőségek nyílnak munkavállalóként csatlakozni a multinacionális vállalathoz.
 
A Nokia kutatási-fejlesztési centrumként 1998 óta van jelen Magyarországon, a közel 25 év alatt pedig budapesti telephelyük néhány fős csapatból a cég stratégiai jelentőségű egységévé nőtte ki magát. A széles termékspektrum és a mérnöki részlegek munkájának köszönhetően a Nokia Skypark mára olyan technológiai vezető szerepbe került, amely az egész üzletágat befolyásolja! Emellett a hazai szakértők által fejlesztett hálózati megoldások emberek milliárdjait kötik össze.
 
Büszkék vagyunk arra, hogy magyarországi csapatunk a Nokia legjelentősebb és legeredményesebb kutatás-fejlesztési egységei közé tartozik. Az idei év különösen izgalmasnak ígérkezik számunkra, hiszen új, stratégiailag kiemelt fontosságú termékek fejlesztését erősítjük, amelynek érdekében jelentősen növeljük itthoni pozícióink számát. A növekedéssel párhuzamosan számos olyan eseményt szervezünk, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek a Nokiával – mondta el Korényi Adorján, a Nokia rendszerintegrációért felelős vezetője.

A világhírű cég számos új pozíciót nyitott itthon, amelyre várja a magyar fejlesztők, mérnökök – akár juniorok! – jelentkezését, hogy izgalmas projektekkel és közös munkával még magasabb szintre emeljék az egész üzletágat. Ha szívesen csatlakoznál Magyarország egyik legminőségibb innovációs és technológiai csapatához, itt a lehetőség és a betöltésre váró pozíciók: https://www.nokia.com/about-us/careers/our-opportunities/career-opportunities-in-hungary/
 
A vállalat mind munkaidőben, mind a home office/irodai jelenlét kérdéskörében hajlandó a kompromisszumokra, így akár az egyetem mellett is tudsz munkát végezni!