Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

Hírek

Hírek

Te milyen karrierről álmodsz?

Informatikusként jó esélyekkel indulhatsz a munkaerőpiacon, ám korántsem mindegy, hogy leendő munkaadód milyen feltételekkel és feladatokkal vár Téged.
 

A támogató munkakörnyezet a megfelelő anyagi és szakmai elismeréssel párosítva a legideálisabb mindenki számára. A magyarországi IT szektor sokszínű palettája rengeteg karrierlehetőséget kínál a fiatalabb és az idősebb szakemberek számára egyaránt. A testhezálló pozíció megtalálásához azonban a legfontosabb kérdés az, hogy Te milyen környezetben tudod elképzelni magad, milyen lehetőségek vonzzanak a leginkább. Ha munkát keresel, a következő kérdéseket érdemes átgondolnod:
 

  • Nemzetközi környezetben vagy egy hazai céget erősítve képzeled el a jövőd?
  • Fontos számodra a szakmai fejlődés?
  • Bírod a kiszámítható, monoton munkavégzést, vagy inkább kreativitást igénylő feladatokra vágysz?


A fenti kérdések megválaszolásában nyújt nagy segítséget hazánk legjelentősebb karrierrendezvénye, a HVG Állásbörze, ahol az informatikai szektor meghatározó munkaadóinak munkatársaival találkozhatsz és beszélgethetsz. Csakúgy, mint György és Edina, akik a rendezvényen találták meg álmaik állását.  


György konkrét információkért és nem sablonos válaszokért érkezett a HVG Állásbörzére. Miután a szektorban dolgozók pontosan elmondták neki, miből is áll egy mérnök napja, a jelentkezés mellett döntött. Ismerd meg, hogyan nyert György felvételt Szoftvertesztelői pozícióba! Edina olyan állást keresett, ami számára szakmailag kihívást jelent. Nem monoton munkára vágyott, hanem olyan feladatkörre, amely változatos és ahol sokat fejlődhet. Olvasd el történetét, és tudd meg, hogyan találta meg jelenlegi munkahelyét.


Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen karrierlehetőségeket kínálnak hazánk meghatározó műszaki cégei, ha nyitott pozíciókat vagy éppen képzési lehetőségeket keresel, akkor ne hagyd ki a HVG Állásbörzét szeptember 23-24-én! És ne felejts el ellátogatni a Schönherz Iskolaszövetkezethez, a C27-es standhoz.

 


A rendezvény ingyenes, regisztrálj még ma és találkozz több mint 85 informatikai cég képviselőjével!


Regisztráció, kiállítók, programok: www.hvgallasborze.hu