Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

Hírek

Hírek

Legyél Te az év diákmunkása


A work.buzz másodjára hirdeti meg Az Év Szabadúszója Versenyt öt kategóriában – az egyik fő kategória pedig az év diák-munkavállalója cím.

Diákként már megannyi gyakornoki és részmunkaidős állásban tapasztaltad meg a munka világát? Akkor jelentkezz a diák-munkavállaló kategóriába! 
 
A Verseny célja, hogy bemutassa a publikumnak a gyakornokok, diák-munkavállalók változatos és érdekes világát, és népszerűsítse a szabadúszást, mint feladatvégzési formát.
 
Hogyan lehetsz te a győztes? Ez igazán egyszerű.
 
  1. Regisztrálj a https://work.buzz/azevszabaduszoja oldalon egy ingyenes fiókot
  2. A verseny oldalán kattints a nevezésre és válaszd ki, melyik kategóriára jelentkezel
  3. Regiszrálj
  4. Töltsd fel a portfóliód a lehető legalaposabban. Ne feledd, minél több sikered, eredményed mutatod be, annál nagyobb esélyed lesz a versenyben. Legalább 1 projektet mindenképpen tölts fel, mert ez a nevezés feltétele
  5. Kész is vagy! Ezt követően szólj az ismerőseidnek, hogy szavazzanak rád! A szavazatok alapján az első 10 helyezett kerül be a szakmai zsűri elé
 
A verseny menete:
  • A Verseny összesen kettő fordulóból áll. A versenyzők öt kategóriában indulhatnak. Egy versenyző több kategóriában is nevezhet.
  • A közönségszavazatok gyűjtése során a versenyzők a http://work.buzz/azevszabaduszoja honlapon keresztül gyűjthetnek szavazatokat. Szavazni a Nyereményjáték szabályzat alapján lehet.
  • Ebből a fordulóból minden kategóriában az első tíz, a nevezési feltételeknek megfelelő helyezett kerül tovább a második fordulóba, vagyis azon tíz versenyző, akik csökkenő sorrendben a legtöbb szavazatot kapták a nevezésükre.
  • A második forduló a szakmai zsűrizés, amely során a szakmai zsűri minden kategóriában a bekerült első tíz helyezett közül választja ki a nyertest.
  • A verseny részletes szabályairól, kérjük tájékozódj a Versenyszabályzatból.
 
Jelentkezz és nyerd meg az értékes nyereményeket!

A nyeremények listáját itt találod: https://work.buzz/azevszabaduszoja/dijak