Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

Hírek

Hírek

Jelentkezz a Felelős Digitális Designathonra!


Február 12-14. között az online térben rendezi meg az IVSZ a Felelős Digitális Designathon-t, ahol kikeltetik és útjára indítják a digitálisan és társadalmilag tudatos ötleteket. A három nap során a jelentkezők az egészségügy és az élelmiszeripar területén felmerülő problémák digitális megoldásán munkálkodnak az informatikai és társadalomtudományos hozzáállást ötvöző szemlélettel.
 
Kiket várnak?
 
Különböző háttérrel és tapasztalatokkal rendelkező, magyarországi vagy határon túli, magyarul beszélő 18 évnél idősebb versenyzőket, akikből a rendezvény első napján 3-4 főből álló csapatok alakulnak. Bármi is legyen a szakmai háttered – informatika, formatervezés vagy társadalomtudomány – jelentkezz bátran, légy az egyik multidiszciplináris csapat tagja és dolgozz együtt két napon keresztül mentorok segítségével felelős, fenntartható ötletek kidolgozásán!
 
A szakmai zsűri előre meghatározott értékelési szempontok mentén díjazza majd a csapatok által generált legjobb ötleteket. A győztes csapat tagjai pedig 3500 EUR értékű Design Thinking képzésen vehetnek részt!
 
Jelentkezz most!
Katt: https://ivsz.hu/esemenyek/felelos-digitalis-designathon/#a-designathonrol