Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

Hírek

Hírek

JÁTÉK! Nyerj élményt!


Jól jönne egy menő kép az Instára vagy a Facebookra? Játssz velünk és nyerj olyan élményt, amiért minden haverod irigykedhet! Nem kell mást tenned, csak dobj egy hozzászólást a Diákmunka Pécs - Schönherz Iskolaszövetkezet posztja alá, amiben elmondod, hogy milyen élményre költenéd, ha éppen ott lapulna a zsebedben egy fölös 20 ezres! Jöhet kép, vers vagy képregény-részlet, esetleg haiku, mindegy! Egy a fontos: ha te tálalod a legötletesebben az álmod, mi megvalósítjuk!

Május 8. 23:59-ig engedd szabadjára kreativitásod és jöhet a nyerő komment! ;)


Játékszabály


1.      A játék szervezője és lebonyolítója

A nyereményjáték szervezője és lebonyolítója a Schönherz Iskolaszövetkezet (székhely: 2131 Göd, Jávorka Sándor u. 18., adószám: 12047244-2-13, cégjegyzékszám: Cg.13-02-051107, továbbiakban: Szervező).
A játék időtartama alatt jelen játékszabályzat hozzáférhető minden játékos számára a Diákmunka Pécs - Schönherz Iskolaszövetkezet Facebook oldalán és honlapján.
 
2.      A játék részvételének feltételei, időtartama

A játék (továbbiakban: Játék) időtartama: 2017. április 24-től május 8. 23:59-ig.
A Játékban azon 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt (továbbiakban: Résztvevő), akik a Schönherz Iskolaszövetkezet valamelyik irodájának Facebook oldalát követik*, regisztráltak a Schönherz Iskolaszövetkezet honlapján (akár a játékot megelőzően, akár jelen játék közben) és a Diákmunka Pécs – Schönherz Iskolaszövetkezet Facebook oldal által meghirdetett poszt alá valamilyen kreatív formában (kép, videó, képregény stb.) kommentelnek. A posztban arra kérjük a játékosokat, hogy kreatív formában indokolják meg, miért ők kapják a meghirdetett nyereményt. A kommentben várt élmény ára, amelyet a résztvevő megnyerhet, 20 000 Ft-ban maximalizálódik. A nyereményt a Nyertes élménykártya formájában kapja készhez.

*A Schönherz Iskolaszövetkezet oldalai közé tartozik:
•          Schönherz IskolaszövetkezetFacebook oldal
•          Diákmunka Debrecen – Schönherz IskolaszövetkezetFacebook oldal
•          Diákmunka Miskolc – Schönherz IskolaszövetkezetFacebook oldal
•          Diákmunka Pécs – Schönherz IskolaszövetkezetFacebook oldal

A Játékban a Szervezővel munkaviszonyban vagy egyéb foglalkoztatásra irányuló jogviszonyban álló azon személyek nem vehetnek részt (a fenti feltételek teljesülése esetén sem), akik jelen Játék szervezésében munkaköri feladataik ellátásának keretében közvetlenül, vagy közvetetten, bármilyen mértékben közreműködtek, továbbá azok, akik Szervező operatív működése érdekében végeznek munkát munkaszerződésük alapján, ide értve mindazon munkavállalókat, akiknek munkavégzése nem Szervező közvetítési tevékenysége alapján harmadik fél részére történik. Nem vehetnek részt továbbá a Játékban az előzőekben megjelölt személyek Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

A Játékra történő jelentkezés (tehát a poszt alá kommentelés) automatikusan a jelen játékszabályzat és a vonatkozó adatvédelmi rendelkezések teljes körű elfogadását jelenti. A játékból kizárásra kerül az, aki a jelen játékszabályzatban foglalt szabályoknak nem felel meg, azokat nem tartja be, azokkal visszaél, vagy megpróbál visszaélni, illetve aki a regisztráció során valótlan tartalmú nyilatkozatot tesz. Kizárásra kerül továbbá az, aki a szervezők által felállított követelményeknek nem megfelelően nyilatkozik – pl. trágár, pornográf, produktumot/személyiséget sértő tartalmat tesz közzé. A Szervezők külön indoklás nélkül törölhetik az általuk nem megfelelőnek ítélt tartalmakat.
 
3.      A nyertes kiválasztása

Szervező a Játék időtartama alatt az alábbi időpontban nyertest választ az érvényesen regisztrált azon Résztvevők közül, akik megfelelnek a 2. pontban foglalt követelményeknek, a játék időtartamát követő második munkanapon 12 óra 00 percig. A Szervező képviselői szubjektív szempontokat figyelembe véve (kreativitás, ötletesség, egyediség stb.) összesen 1 (egy) darab nyertes Résztvevőt választanak ki. A választás helyszíne a Szervező székhelye.

Nyertes kiválasztásának időpontjai: 2017. május 10.

Szervező a nyertes kiválasztása során összesen 1 (egy) db tartaléknyertes Résztvevőt választ ki. A tartaléknyertes akkor válik jogosulttá a Nyereményre, ha a nyertes Résztvevő regisztrációja bármely okból érvénytelen, vagy a nyertes Résztvevő a Játékból egyéb okból kizárásra kerül, valamint ha nyertes Résztvevő a jelen játékszabályzatban meghatározottak szerint nem jelentkezik nyereményéért.

A sorsolás napján Szervező felveszi a kapcsolatot a nyertes Résztvevővel Facebook üzenetben. Az értesítést követően a nyertesnek 5 nap áll rendelkezésére, hogy nyereményéért telefonon vagy e-mail útján jelentkezzen. Amennyiben ezt nem teszi meg, úgy automatikusan a választáskor másodikként kihúzott tartalék nyertes Résztvevő válik jogosulttá a nyereményre.

A Résztvevők tudomásul veszik továbbá, hogy a nyeremények felhasználásáról kép-, hang-, és filmfelvétel is készülhet, így a résztvevők hozzájárulnak ezen felvételek készítéséhez, valamint annak akár egészben, akár részleteiben - külön díjazás nélkül - a Szervező által szabadon, idő- és térbeli korlátozás nélküli, marketingcélokra történő célokat is magában foglaló nyilvánosságra hozatal útján történő felhasználásához.
 
4.      A nyeremény

A kisorsolt Résztvevő nyereménye egy élménykártya, 20 000 Ft értékben.

A nyertes minden esetben maga felel a testi épségéért, a játékra jelentkező produktum elkészítése és a nyeremény használata esetén egyaránt. Emellett a nyertes felelőssége minden olyan aktivitás, amelyet a nyereményjátékra történő jelentkezés érdekében tesz. Az esetleges következményekért a játék szervezője nem vállal felelősséget!
 
5.      Egyebek

A Szervező kizár minden felelősséget olyan tőle független, előre nem látható események (vis major) vagy harmadik személyek tevékenysége miatt, amely számára nem felróható módon következtek be, ideértve azt az esetet is, ha a nyeremény felhasználása a Szervezőnek nem felróható okból meghiúsul.
A Szervező fenntartja a jogot a Játék megszakítására, felfüggesztésére.

Amennyiben a Szervező felfüggeszti vagy megszakítja a Játékot, erről egyszerű közleményt jelentet meg a Schönherz Iskolaszövetkezet Facebook oldalán. A Szervező továbbá jogfenntartással él a tekintetben is, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot akár a játék időtartama alatt előzetes bejelentés nélkül egyoldalúan kiegészítse, módosítsa vagy megszüntesse, illetve ajánlatát különösebb indokolás nélkül visszavonja.

A szabályzat esetleges módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező az előzőekben meghatározott formában teszi közzé a Schönherz Iskolaszövetkezet Facebook oldalán, valamint a Schönherz Iskolaszövetkezet honlapján, így az egyes Játékosok személyes felelőssége, hogy ezekről körültekintő, avagy az előírt megfelelő módon közvetlenül tájékozódjanak.
 
 
6.      Adatkezelés

A Játékban való részvétel önkéntes. A Szervező ezúton felhívja a Játékos figyelmét jelen Játékszabály és egyben az adatkezelés szabályainak figyelmes elolvasására. A Szervező semmiféle felelősséget nem vállal egyetlen Résztvevővel vagy bármely más olyan személlyel szemben, aki a vonatkozó jogszabályok, szerződéses kötelezettségek, vagy a Játékszabályban foglalt rendelkezések megsértésével vesz részt a Játékban.

A Résztvevők a jelentkezéssel tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy játékban való részvétellel a regisztráció során megadott személyes adataikat a Szervező a Játékon keresztül nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos feladatai ellátása céljából, a szükséges mértékben kezelje, ennek érdekében kifejezetten az előirányzott célhoz kötötten felhasználja. Résztvevő hozzájárul továbbá ahhoz, hogy Szervező a regisztráció során megadott adatait saját, marketing célú adatbázisában szerepeltesse, az ott megadott elérhetőségekre saját marketing célú üzeneteket eljuttasson.

Az adatvédelem körében és azzal kapcsolatosan Résztvevők tudomásul veszik, hogy az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. Törvény (a továbbiakban: „Info tv.„) értelmében a Szervező kezeli és dolgozza fel a Résztvevők személyes adatait. Jelen játékszabályzatban és az Info tv-ben rögzített kötelezettségeinek teljesítéséért a Szervező, mint adatkezelő felel.

A Szervező a játékban résztvevők személyes adatainak védelmét a lehető legmagasabb fokon kívánja biztosítani, ezen játékszabályzatban foglaltakon túl is köteles minden olyan védelmi intézkedést megtenni, amelyeknek a költség/ráfordítás igénye és az ezáltal biztosítani kívánt védelmi szint egymással arányban van. A megadott adatokat a Szervező kizárólag a jelen játékszabályzatban megjelölt célokra használja fel.

A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Résztvevő adatainak kezelésére kizárólag Magyarország területén kerülhet sor. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Résztvevőnek arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az alábbi címen: nyeremenyjatek@schonherz.hu. Ezen kívül a Résztvevőt megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Amennyiben a tiltakozása alapján a Szervező által meghozott döntéssel nem ért egyet, úgy a Résztvevő bírósághoz fordulhat.