Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

Hírek

Hírek

Hazánk vezető informatikai cégei Téged is várnak!

Hazánk vezető informatikai cégei Téged is várnak!

Feltérképeznéd a számodra elérhető informatikai karrierlehetőségeket? Tájékozódnál bizonyos pozíciókkal, szakmai programokkal kapcsolatban az IT szektor meghatározó cégeinél? A HVG Állásbörzén megteheted!
Milyen feladatkör való igazán Neked? Melyik cégnél tudnád kihozni magadból a legtöbbet? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz, ha kilátogatsz a HVG Állásbörzére, ahol Téged is vár 95+ cég informatikai ajánlatokkal.
Mely cégek képviselik a szektort?
A HVG Állásbörze kiállítói között idén is magas arányban kínálnak informatikai szakmai programokat és pozíciókat hallgatóknak, pályakezdőknek és tapasztalt szakembereknek egyaránt. Többek között személyesen várnak az EPAM Systems, Ericsson, evosoft Hungary Kft., IT Services Hungary, Lufthansa Systems Hungária Kft., Morgan Stanley, NNG, Nokia munkatársai is.
Építsd a karriered, és akár még nyerhetsz is vele!
Csak annyit kell tenned, hogy eljössz a rendezvényre, és kihasználod a börze honlapja nyújtotta lehetőségeket már a rendezvény előtt, de utána is van lehetőséged pontokat gyűjteni. A szerencsés nyertes egy Samsung Galaxy Tab 3 Lite tabletet vihet haza. Gyűjtsd a pontokat, és nyerj!
Regisztrálj, és tegyél a sikeres karrieredért most!
Találkozzunk ott!
HVG Állásbörze
Országos Képzési és Karriernapok

Mikor? 2015. február 25-26. (10:00-18:00)
Hol? SYMA Rendezvényközpont, A csarnok
Programok, kiállítók, regisztráció:www. hvgallasborze.hu