Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

Hírek

Hírek

BENÉZNÉL A PROJEKTMENEDZSMENT SZAKMA KULISSZÁIBA?

BENÉZNÉL A PROJEKTMENEDZSMENT SZAKMA KULISSZÁIBA?
MOST EXTRÁKKAL TEHETED MEG!


·         Találkozz lehetséges jövőbeni munkaadóiddal és tölts egy napot a legprofibb szakemberekkel – olyanokkal, akik képben vannak, akiktől tanulni tényleg érdemes!
 
·         Láss bele olyan hazai kiemelkedő projektek kulisszatitkaiba, amelyeket például a Magyar Telekom, a Nokia, az Ericsson, a T- Systems, a Vodafone vagy az Erste Bank vittek véghez az elmúlt egy évben.
 
·         Hallgasd meg a szakma nagyágyúinak előadását a telekommunikáció, az internet, a technológia és a gyártás világából, vagy éppen az állami szféra legégetőbb projektjeiről. 
 
·         Tudd meg, hogyan lettek sikeresek a legfelkapottabb Start Up vállalkozások és innovációk!

18. PROJEKTMENEDZSMENT FÓRUM
Thermal Hotel Margitsziget, Budapest
2015. április 9. (csütörtök) 9:00 órától


www.hte.hu/projekt2015
fb.com/projektmenedzsmentforum

 
Mit kell tenned? Mindössze egy pár soros e-mailt írni az akademia@hte.hu-ra, miért szeretnél részt venni az előadásokon. Tedd meg 2015. április 2-a (csütörtök) éjfélig!
 
A konferencia szervezője, a HTE (Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület) a pályázóknak 4.000 Ft áron biztosítja a rendezvényen való részvételt.
 
AZ ÁR SZÜNETEKBEN VALÓ ÉTEL- ÉS ITALFOGYASZTÁST, VALAMINT BŐSÉGES EBÉDET IS TARTALMAZ!
 
RÁADÁSUL!!! - RÁADÁSUL!!! - RÁADÁSUL!!!

A HTE nevében a Fórum előtt 2 nappal SZERETETTEL MEGHÍVUNK EGY ISMERKEDŐ, KÖZÖS SÖRÖZÉSRE – és ha IT vagy tudományos segítségre vágysz, akkor több mint 1000 tagos közösségünkkel igyekszünk melléd állni!