Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

Budapest

Budapest

    Főállású .Net fejlesztő

    Sajnos ez a hirdetés már nem aktuális, kérlek nézz körül az aktuális állásajánlatok között.

    Leírás

    Partnerünk magyarországi sikere után, a harmadik befektetési körben szeretné meghódítani a nemzetközi piacot. Ehhez több fejlesztőre van szükségük.💻💵

    👉 Olyan tettre kész kollégákat keresnek, akiknek tetszik, hogy egy "vaskalapos" területen próbálnak egy modern és átlátható platformot kialakítani.

    A feladatokról és a csapatról:
    🔸 Friss Microsoft technológiákkal fejlesztenek: az adatokat SQL Server adatbázisokban tartják, amit Entity Framework segítségével szerveznek, a backend kódot C#-ban írják, ASP.NET MVC és Web API alapú website-jaik vannak, valamint rengeteg külső API-hoz is csatlakoznak.
    🔸 A csapat tagjai a rendszer mindegyik részén dolgoznak és dolgozhatnak. Ha a feladat azt kívánja, akkor SQL tárolt eljárást írnak, ha mást tartanak jobb megoldásnak, akkor mondjuk Windows service-t.
    🔸 SCRUM módszertan szerint dolgoznak, a backlogot közösen alakítják ki, a vezetőség szívesen veszi a fejlesztők ötleteit, meglátásait akár prioritás terén is.

    Téged keresnek, ha...
    ✔️ rendelkezel folyamatban lévő informatikai tanulmányokkal
    ✔️ vannak ötleteid és azokat szívesen el is mondod. Fontosnak tartják, hogy munkád során sokat kérdezz, megbeszéljétek a dolgokat, és közösen találjatok ki megoldást.
    ✔️ olyan csapattag vagy, akinek szimpatikus az, hogy átláthat egy teljes rendszert és szívesen kódol mindegyik területén,
    ✔️ a fent felsorolt technológiákban kényelmesen dolgozol,
    ✔️ rendelkezel webes tapasztalattal.

    ⏰Munkaidő:
    hétköznaponként 9 és 18 óra között

    Elvárások

    C# tesztünkön elért legalább 65%-os eredmény

    Szükséges nyelvtudás

    Angol középfok leginkább írásban

    Heti óraszám

    20 - 40 óra

    Munkavégzés helye

    Budapest, XI. kerület

    Fizetés

    Br. 350.000-500.000 Ft/hó heti 40 óra esetén