Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Új, swipe-alapú munkakereső appal segítjük a munkakeresést


A Winderrel a hazai egyetemistáknak szeretnénk segítséget nyújtani, hogy képességeikhez és elvárásaikhoz mérten tehessenek szert olyan állásra, amely a tanulás mellett rugalmasan végezhető. Az oldal kiemelten szakmai, azaz főként informatikai, support, fejlesztő, tesztelő, műszaki, gazdasági és adminisztratív diákmunkák közvetítésére specializálódott, de ajánlataink között – az állandó lehetőségek mellett – projekt jellegű és otthonról végezhető diákmunkák is megtalálhatók. Egyedisége pedig abban rejlik, hogy az online fronton már jól ismert mozdulattal dobhatunk vagy fogadhatunk el egy-egy munkaajánlatot.
 
Egy olyan alkalmazást szerettünk volna fejleszteni, amely a lehető leghatékonyabb módon használható, ezért a ma már sokak által ismert gesztus alapban gondolkodtunk. A Winder elkészült Androidra és iOS-re is, használható mobilon és tableten egyaránt, de weboldallal is rendelkezik. Az appban egy gyors regisztráció és az adatlap kitöltése után a rendszer már dobálja is a preferenciáknak megfelelő állásokat, az egyetemisták pedig eldönthetik, hogy jobbra vagy balra húzzák, tehát érdeklődnek vagy sem az adott ajánlat iránt – mondta el Baross Levente, a Windert tulajdonló Schönherz Iskolaszövetkezet elnöke.
 
Az appban az érdeklődők rögtön olyan fontos információkhoz juthatnak egy-egy pozícióról, mint a munkavégzés pontos helye (térképen is jelölve) vagy a munkáltató által elvárt heti óraszám, ugyanakkor az órabérek is publikusak. A keresgélést az álláskategóriák mellett térképalapú böngészési lehetőség is segíti, de még bérkalkulátor is rendelkezésre áll, hogy azonnal kiderüljön a várható havi bevétel. További nóvum az új álláskereső alkalmazásban, hogy saját önéletrajzot, digitális névjegykártyát, vagy akár személyes weboldalt is létre lehet hozni, azaz több kreatív eszköz segíti az álláskeresést.

Töltsd le most Androidra vagy iOS-re!