Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Last minute kariajik, amiket még simán beszerezhetsz péntekig


Megvan az, amikor mindent halogatsz és az utolsó pillanatra marad az ajándékvásárlás? Nekem is! Éppen ezért, hogy Neked már ne fájjon emiatt a fejed és ne kelljen feltúrnod a netet, hoztam pár ajándék-tippet, amit szinte percek alatt beszerezhetsz és meglesz péntekig!😉
 
1.    ajándékutalvány – ez lehet persze, hogy elcsépelt ötletnek tűnik, de nem az! Számos olyan helyre tudsz utalványt venni, ami menő és nem egy szimpla ruhaüzlet. Válassz könyv-, bor- vagy akár kütyüutalványt!
2.    tanfolyam – szerintem nincs olyan ember, akinek ne lehetne találni egy jópofa képzést, amire szívesen elmenne. Legyen főzőkurzus (én a Chef Paradenál voltam már, zseni volt!) vagy IT képzés a Udemyn, ezzel nem lőhetsz mellé!
3.    alkohol – nem szeretnék senkit az alkoholizálásra rávenni, de ma már annyira menő szetteket lehet kapni (egy üveg alkohol és poharak mondjuk), hogy néha nagyon elgondolkodom, hogy magamnak is veszek egyet
 
Ha pedig inkább készítenél valamit, arra is van tippem:
-       személyes kuponfüzet élményekkel, pl.: menjünk el moziba/sétálni/állatkertbe, megcsinálom a házimunkát, elmosogatok helyetted, leviszem helyetted a kutyát stb. stb. stb.
-       készíts édességet: mehet egy bonbon vagy egy jó kis sütike, akár egy jó adag mézeskalács
-       fotómontázs vagy egy videó a közös emlékekkel
 
Már csak 2,5 nap! Hajrá!🎄😜