Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

#MINDENTBELE

#MINDENTBELE

Holnap kezdődik az Educatio Kiállítás, online!


Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel. 
 
Az idei évben a vírushelyzetre való tekintettel 2021. január 21-23. között az online térben kap helyet a rendezvény, így egy gyors regisztrációt követően lehet csatlakozni az eseményhez.
 
A továbbtanulni vágyók informálódhatnak egyetemi szakokról és az oda kapcsolódó közéletről, a bekerülés feltételeiről, vagy éppen a vizsgaidőszak sajátosságairól, valamint képzésekről, gyakornoki programokról, nyelvtanulási vagy Erasmus lehetőségekről.
 
Konkrétan beléphetünk azon egyetemek vagy egyéb szolgáltatók „szobáiba”, amelyek vonzóak lehetnek, és ott személyesen kérdezhetünk az illetékesektől, de előadásokra is „beülhetünk”, hogy például aktuális felvételi információkról, pontszerzési lehetőségekről, vagy az e-felvételi rendszer használatáról tájékozódjunk.
 
Vegyél részt Te is, és látogass meg minket is, hiszen az online térben a Schönherz Iskolaszövetkezet is helyet kap!
 
Regisztráció: https://online.educatioexpo.hu/latogatoi-regisztracio/