Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

Pécs

Pécs

  Ösztöndíj program az IT Services Hungary-nél

  Sajnos ez a hirdetés már nem aktuális, kérlek nézz körül az aktuális állásajánlatok között.

  Leírás

  📢 Jelentkezz az IT Services Hungary ösztöndíj programára, szerezz diplomát, gyakorlati tapasztalatot, és egy 1 millió Ft értékű ösztöndíjat egyszerre!

  🎓 Az sem lesz kérdés, hol kezded diploma után a karriered, mert mindezek után egy teljes munkaidős pozíciót ajánlanak fel neked Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatójánál!

  📝 E-LIT Program:
  Amennyiben kiválasztanak, bekerülsz ösztöndíjprogramukba és versenyképes óradíj mellett, rajtunk keresztül kezdesz el náluk dolgozni. Az ITSH ettől kezdve minden szemeszter elején átutalja a számládra az összesen 1 millió Ft értékű ösztöndíjat is, részletekre osztva az alábbiak szerint:

  💸 ötödik szemeszter: 100.000 Ft
  💸 hatodik szemeszter: 250.000 Ft
  💸 hetedik szemeszter: 250.000 Ft
  💸 nyolcadik szemeszter: 400.000 Ft

  Az utolsó részlet a diploma megszerzését követően kerül kifizetésre. Amennyiben 7 szemeszter alatt szerzed meg diplomádat, a harmadik és negyedik részletet egyszerre kapod meg.

  ➡ A gyakornoki időszak alatt IT szolgáltatói szektorral kapcsolatos piacképes, gyakorlati ismereteket fogsz szerezni. A gyakornoki pozícióban versenyképes óradíjat, szakmai fejlődést és mentort biztosítanak számodra. Az egyetemi kötelező szakmai gyakorlatodat a programon belül végezheted el. A gyakornoki időszak alatt lehetőséged van a német nyelvtudás fejlesztésére mind egyetemi, mind céges kereteken belül.

  ➡ A BSC diploma megszerzését követően a gyakornoki program alapján az ITSH teljes munkaidős pozíciót ajánlhat fel számodra elsősorban a pécsi telephelyen, de amennyiben ez igény és a cég oldaláról is megoldható, a budapesti, debreceni és szegedi telephely is opció lehet.

  A jelentkezés feltételei:
  ✅ Aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony
  ✅ 3 befejezett szemeszter (vagy legalább 3. megkezdett szemeszter) PTE-MIK vagy PTE-KTK karokon, BSC képzésen
  ✅ Minden félévben a kreditek minimum 70%-ának teljesítése
  ✅ Multinacionális informatikai szolgáltató szektor iránti érdeklődés
  ✅ Kezdő vagy haladó német nyelvtudás VAGY angol nyelvtudás és annak vállalása, hogy a BSC diploma megszerzésének idejére a német nyelvtudásod eléri az európai besorolás szerinti B1-B2 szintet
  ✅ Annak vállalása, hogy első szemeszterben min. 10, utána pedig min. 20 órában fogsz tudni gyakornokként dolgozni (az egyéni időbeosztás rugalmas, figyelembe veszi a vizsgaidőszakot, nyári időszakot stb.)
  ✅ Annak vállalása, hogy amennyiben KTK hallgató vagy 7 -, amennyiben MIK hallgató vagy, 8 szemeszteren belül megszerzed a BSC diplomát.

  A hűségidőről:
  🕐 A program a BSC 5., 6., 7. és 8. féléveit öleli fel, a hűségidő ugyanerre a periódusra vonatkozik, továbbá a diploma megszerzését követően, amennyiben az ITSH teljes-munkaidős állást ajánl fel, további másfél évig él. Abban az esetben, ha ezt megelőzően ki szeretnél lépni, ezt, az ösztöndíj időarányos visszafizetése mellett teheted meg.

  Szükséges nyelvtudás

  Angol és/vagy német

  Kiválasztásnál előnyt jelent

  Német nyelvtudás

  Heti óraszám

  10 - 20 óra

  Munkavégzés helye

  Pécs

  Fizetés

  Br. 900-1050 Ft/óra